Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
zbyti:
Jak czytałem te historyjki szachowe o programowaniu etc. to padła ciekawa anegdota o psuciu algorytmu w programie by zrobić poziomy dla nowicjuszy etc. i zbudować ich pewność siebie, ale to innym razem.Kasparov:
At one point I realized that I was drifting into trouble in a game against one of the “Kasparov” brand models. If this machine scored a win or even a draw, people would be quick to say that I had thrown the game to get PR for the company, so I had to intensify my efforts. Eventually I found a way to trick the machine with a sacrifice it should have refused. From the human perspective, or at least from my perspective, those were the good old days of man vs. machine chess.mame montreux
Average speed: 99.99% (5905 seconds)
[cpu]
core=dynamic
cputype=auto
cycles=auto 7800 100% limit 77000
cycleup=10
cycledown=20
Yosh:
W sumie sam dosboxa dużo używam więc wiadomo jak to działa:) nie potrzebnie tobie d trułem.MChess Pro 8.0 128MB K6-2 450 MHz 2478
MChess Pro 8.0 64MB P200 MMX 2395
mame feagv11
Average speed: 50.89% (2 seconds)
mame feagv10
Average speed: 100.01% (3 seconds)
mame feagv10
Average speed: 99.99% (4406 seconds)
Yosh:
ja strzelam że to realia rynku - trzeba szybko wydać szachy na 16bit, to się bierze te z 8bit i nic nie tryka :Dzbyti:
Zdecydowanie polecam zapoznać się z Fidelity Elite V10 ->link<- (...)mame feagv10
Average speed: 100.01% (3 seconds)