atarionline.pl RetroGamer 114 - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorxxl
      • CommentTime30 Mar 2013 17:03

w numerze 114 jest artek o DeathChase ...

ma ktos ten numer pod reka?
      • 2: CommentAuthorwieczor
      • CommentTime30 Mar 2013 18:03

Proszę bardzo - oto artykuł :)
      • 3: CommentAuthorxxl
      • CommentTime30 Mar 2013 19:03

dzieki. myslalem ze bedzie cos wiecej... autor ciagle nieuchwytny...
      • 4: CommentAuthorwieczor
      • CommentTime30 Mar 2013 19:03

RetroGamer jest dość skąpy w informacje. Ładnie oprawione, elegancko wydane ale nad treścią jeszcze muszą popracować - chyba, że nie zamierzają...
      • 5:

CommentAuthormiker
      • CommentTime31 Mar 2013 09:03

@wieczór:
      Możesz się do nich zaciągnąć, na forach masz dużo do powiedzenia, a tak przynajmniej byś się przydał Atari Community. :P
      • 6: CommentAuthorjury
      • CommentTime31 Mar 2013 10:03 zmieniony

W zeszły weekend zobaczyłem u kogoś około 10 numerów Retrogamera aż muszę to sobie zaprenumerować, bo fajne :) Ja tam nie zaobserwowałem problemów z treścią. To, że nie pochylili się nad Death Chasem to nie znaczy, że Retro Gamer nad wszystkim się nie pochyla. Jak w KAŻDYM ( słownie: KAAAAAAŻDYM ) piśmie, niektóre rzeczy są opisywane super dokładnie i takie tam, a niektóre rzeczy są traktowane tylko wspomnieniem.
      Jak miker napisał, wieczor, dołącz do współpracy i od wtedy pismo będzie się składało wyłącznie z pełnotreściwych artykułów :D
      • 7: CommentAuthorwieczor
      • CommentTime31 Mar 2013 14:03

@miker: nie znajduję w sobie ani talentów ani woli dziennikarskiej - oceniam jako czytelnik, da się czytać, ale czuję zawsze jakiś niedosyt ;) nie dotyczy to za to ich Atari Book - polecam.

Co innego Tenchi, moglby byc dla nich cennym nabytkiem. A ja na forach duzo pisze bo jestem gadatliwy, a to nie swiadczy jeszcze o wartosci tych wypowiedzi ;)
      • 8:

CommentAuthortdc
      • CommentTime31 Mar 2013 23:03

Niedosyt to cecha nas wszystkich, dzięki temu że czujemy niedosyt chętnie wracamy do tematu Atari, którego ciągle nam mało ;)