atarionline.pl Zaglądnijcie na RetroReaders.pl - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorBas
      • CommentTime25 Jul 2009 12:07 zmieniony

Ostatnio pojawiło się sporo ciekawych rzeczy na zaprzyjaźnionym RetroReaders.pl
      ->link<-
      • 2:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime8 Mar 2010 22:03

Nie wiem, czy wszyscy zainteresowani zauwazyli, ale RR zmienil adres. Niektorzy sie zmartwili, ze serwisowi sie zmarlo, ale on dalej istnieje dzieki Makiemu:

Makii:

tak jak zapowiadałem, do czasu kontaktu z Gozdkiem, który był i jest właścicielem serwisu i domeny retroreaders.pl, przeniosłem cały site na inny serwer i będzie pod moją opieką. Musi niestety też ulec zmianie nazwa domenowa. aktualna jest ->link<-

pod obecnym adresem serwis jest dostępny od 10.10.09. Proszę o uaktualnienie linków. Pozdrawiam, Makii

A Vansen caly czas informuje o nowych materialach:

->link<-
      • 3:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime8 Jan 2012 02:01

I kolejne infor od RR o zmianach:

Miło nam poinformować, że pod dłuższej chwili nieobecności wracamy z forum pod nowym starym adresem ->link<-

Na chwilę obecną forum jest bez czytelni. Zeskanowane materiały są dostępne pod adresem ->link<-