Nie jestem graczem, ale są tacy, którzy potrafią przechodzić grę za grą dla przyjemności albo grać do upadłego dla uzyskania lepszego wyniku. W momencie pobicia rekordu ma się ochotę zadzwonić do przyjaciela, zawołać sąsiada, żonę, i kogoś jeszcze. Bywa, że nikt tego nie docenia.
Po to właśnie to miejsce. Jeśli pobijasz rekordy w grach na Atari to tutaj możesz o tym wszystkim napisać i na pewno zostaniesz doceniony.
Warunek: zrób zrzut ekranu, jeśli grasz na emulatorze lub fotkę ekranu, jeśli grasz na prawdziwym Atari, załącz, tak, żeby nikt nie zarzucił, że bajki opowiadasz.
Nie ma znaczenia, czy używałeś save statów, czy nie, po prostu napisz: bez save statów lub używałem save statów.
Bez cheatów i save state przeszedłem amstradowe Hagar, Samurai, Schuss, Shoot, Billy La Banlieue 2, Boss of Chicago - filmiki na tym samym kanale. Najczęściej walczy się z kiepską mechaniką gry i zręczność tu niewiele pomaga.
Kiedyś przeszedłem w kółko BruceLee kilka razy - ale teraz nie wiem czy bym się na to porwał jeszcze raz :D Gdzieś chyba nawet w Bajtku, czy innej tego typu gazecie mój rekord był.
Postanowiłem to odnaleźć alechyba nie był o bajtek tylko raczej TopSecert. ALe problem polega na tym że nie potrafię znaleźć żadnego archiwum ze starymi numerami TopSecret. Chyba że jeszcze w jakiejś gazecie były listy najlepszych wyników.
Już znalazłem na chomiku. A wpisałem się albo jako willy albo z imienia i nazwiska. Wpisałem się gdzieś napewno ale niestety nie pamiętam dokładnie gdzie.
Czy ktoś pobił Koalę w Oczopląsie? 1341 p. Mi się nie udało - a pykam od czasu do czasu. Brawo btw - tak proste środki i bardzo wciągająca i relaksująca mała gierka.