Aby mała ilość wpisów tutaj nikogo nie onieśmielała, dodam tylko, że pewna liczba osób już wzięła udział w akcji ( ->link<- ) więc jak najbardziej zachęcam do udziału. Za wypożyczenie takiego Greya na tyle czasu należy się wielki wyraz wdzięczności ;)
@as: właśnie dlatego wkleiłem linka, aby wiedzieli, że akcja ma poparcie i szanse realizacji :) Nie dla "wyścigów" bo jest jedno konto i jedna akcja, a dla motywacji :)
Dochodzą mnie propozycje aby zamiast kwiatów zakupić coś innego - bon podarunkowy lub coś w tym guście. Myślę że to dobry pomysł, dlatego proszę osoby które dokonały już wpłat o zgodę na zmianę, a wszystkich o pomysły na najlepszy prezent.
Może zanim podejmiemy decyzję, zobaczmy na koniec ile się uzbierało i co z tego wyjdzie, bo może się okazać że starczy na jedno i na drugie. Ja oczywiście przychylę się do każdej opinii większości, bo uważam że najważniejszy będzie jakikolwiek miły gest :)
Poszło! Mam nadzieje, że nie za późno. Wysłałem w imieniu swoim[Neuroup] i Liona
Mam nadzieje, że żona Greya będzie zadowolona. Sugerowałbym coś innego niż kwiaty, żeby potem nie było, że ostatni raz takie kwiaty od męża dostała przed ślubem :D
Bardzo dziękuję za tą miłą inicjatywę - pomysłodawcy, Adamowi Kłobukowskiemu oraz wszystkim którzy go w tym wsparli Nie wypowiadałem się wcześniej bo było to dla mnie bardzo miłe zaskoczenie. W Niedzielę przypada nasza 13 rocznica ślubu, fajnie się to wszystko zbiegło :)
Adam, po całej tej "akcji" miło byłoby otrzymać listę osób, które Ciebie w tym wsparły. Chciałbym podziękować osobiście każdemu z osobna.
Ja nie mam konta w PL, ale wykorzystalem rodzine do wykonania przelewu. Grey, dziekowac nie potrzebujesz, bo to my Ci duzo zawdzieczamy i dziekujemy. Enjoy! :)
Kochani, bardzo dziękuję jeszcze raz za tą miłą niespodziankę. Każdy z Was dokładając cegiełkę do inicjatywy Adama przyczynił się do tego, iż moja Żona nieco łaskawszym okiem spojrzała na to całe "venture" :)
Zaczęło się tak:
I z tego co widać...
...chyba się udało :)
A oto co moja Żona napisała na swoim profilu na FB:
Dziękuję ślicznie fanom Atari za wczorajsze - przepiękne kwiaty i prezent! "Będę grał w grę..."