Uwaga! Alex i Gawron na Pixel Heaven 2014. Magia Top Secretu i prawdziwe początki mediów społecznościowych w Polsce oczami świadków wydarzeń - założycieli niezapomnianej spółki autorskiej Alex & Gawron! Zapraszam!
W zeszłym roku był poruszany temat imprezowania całonocnego, wtedy było to możliwe niemal do świtu więc i tak dobrze, ale nie wiem jak będzie w tym roku (miejscówka jest inna).
Prognozy pogody mówią, że w sobotę i niedziele będzie około 20 stopni, zero szans na deszcz. Czyli impreza w najgorszym wypadku przeniesie się na bulwary nad Wisłę. Ale, w tym roku nie ma alternatywnego afterparty, wszyscy znajomi chcą zostać i pić do oporu na miejscu, a miejsca jest sporo.
Ja chciałem ale z tego co piszesz to mi się nie opłaca, bo może bym zgarnął ze 300 jakbym wszystko sprzedał, chyba że cena dotyczy tych co zajmują się zawodowo handlem, a ci co chcą się czegoś pozbyć to za free. A tak przy okazji gdzie znalazłem informację że 1000zł za 2 dni?
@streak, Atarionline ma zaprzyjaźnionego wystawcę, może nie tyle znajdzie się miejsce, co może chwila do zaprezentowania czegoś ciekawego, pytanie co chcesz pokazać i do kogo skierowanego (bo impreza ma różne części tematyczne itp.)
Co do ceny 1000 zł to nie wiem czy nie mylicie dwóch rzeczy, jedno to stoisko, a drugie to możliwość wymiany itp. To drugie Was interesuje, a być może że teraz już nie ma czasu/miejsca na to. Wiem jedynie że obecnie impreza jest zapełniona po brzegi i nie da się tam nic więcej wcisnąć. Jeśli miejsce na "wymianę" swoich gier i sprzętów w ogóle będzie w tym roku funkcjonować to pewnie w tej sprawie należało się zgłaszać sporo wcześniej.
@tbxx, pierwszego dnia do około godziny 16:00, pewnie będzie można nas i Tomasza Mazura spotkać przy stoiskach growych Indie, a naszym zaprzyjaźnionym jest stoisko firmy Digital Melody, z pewnością będzie tam obecne Atari;)
@streak, a widzisz to my mamy stoisko zaprzyjaźnione w drugiej strefie, a Ty chciałbyś retro.
@tbc chodzi mi bardziej o sprzedaż gadgetow retro [nowych] wiec zakladam ze musze wykupic miejscowke za 1000zł co jest calkowicie nieoplacalne dla mnie :<. Gdyby byly miejscowki male/wieksze/dozsze/tansze [np od 50 do max 150zł ] to ok mozne detalicznie oplacaloby sie sprzedac pare sztuk pilotowo, ale w sytuacji gdzie cena za miejsce dochodzi do 1000zł to za duzo