Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
astrofor:
pytanie jeszcze czy ao trzyma plikijako pliki na dysku, czy tez osobno ma baze danych o plikach z grami, na podstawie ktorej mozna wygenerowac TOSECastrofor:
Chociaz to naming conversion jest dosc dobrze i jednoznacznie zdefiniowane, wiec pewnie regular expresion bylo by umiarkowanie proste)astrofor:
ja na poczatek wywalilbym wszystko z okraglych nawiasow , zostawiajac tylko kwadratoweDuncan:
Szkoda tylko że Kaz nie dodał do bazy plików które mu podesłałem.QTZ:
Co ciekawe znalazłem program, który zarówno z DOS II+, jak i z loaderem BCOM i tak wymaga włączenia Basic-a, czy ktoś mógłby zerknąć, czy da się to jakoś obejść? (rozumiem, że tu tak jak jest, to oznaczenie musi być "[BASIC]")Krótki:
Ciekaw jestem skąd się wziął pomysł że pliki [earlier] to jakaś wcześniejsza wersja.Krótki:
W szczególności, 2 z nich to jest "Ballblaster" w którym jakiś wyrachowany pirat zmienił tytuł na ekranie na "Ballblazer". Wydaje mi się, że mimo zmiany tytułu, dla porządku pliki te powinny leżeć w katalogu "Ballblaster". Co Wy na to?