atarionline.pl Krótkie spięcie - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorKarsa
      • CommentTime24 Apr 2014 10:04

Nie udało mi sie znaleźć tej gry w bazie AOL, stąd zakładam wątek. W ogłoszeniach ASF w Top Secret gra ta jest opisania jako 'przygody znanego z filmu sympatycznego robota; nowość wśród gier przygodowo zręcznościowych'. Czy ktoś zetknął sie z tym tytułem?
      • 2: CommentAuthorwieczor
      • CommentTime24 Apr 2014 11:04 zmieniony

A to wyszło na Atari w ogóle? W wiki piszą że tylko na "trójcę" C-64/Spectrum/Amstrad...

->link<-

(jak zwykle wa mać :( )

Są w ogóle jakieś gry Oceana na małe Atari? Może ASF miał zrobić konwersję i to kolejny projekt który nie doszedł do skutku.
      • 3:

CommentAuthormiker
      • CommentTime24 Apr 2014 16:04

Z opisu pasuje mi do Microman'a (powinien być w bazie plików).
      • 4: CommentAuthorcieplik
      • CommentTime24 Apr 2014 17:04

zamawiałem to bezpośrednio z ASF za dzieciaka, przesuwali cały czas premierę, aż w końcu anulowali projekt.

o ile dobrze pamiętam widziałem gdzieś tylko jednego screena i wyglądało to stylem graficznym mniej więcej jak artefakt przodków
      • 5: CommentAuthorKarsa
      • CommentTime25 Apr 2014 10:04

Czyli to jedna z tych, które były już w fazie reklamy, ale nie zostały wydane. Cos jak Eksperyment Delfin na PC, którego nawet demo sie pojawiło, a sama gra juz nie...