ATARI 800XE MAGNETOFON XC12 CARTRIDGE TURBO BLIZZARD - ZAWARTOŚĆ NA ZDJĘCIACH JOYSTICK QUICKSHOT 18 KASET Z GRAMI - ŁĄCZNIE 350 GIER (W TYM KILKA DEM I PROGRAMÓW) - SPIS NA ZDJĘCIACH ORYGINALNY ZASILACZ KABEL ATARI - TV KSIĄŻKI - 2 SZTUKI NIEMIECKA GWARANCJA - OCZYWIŚCIE TYLKO PAMIĄTKOWA NIEMIECKA INSTRUKCJA OBSŁUGI - ATARII XE HANDBUCH
- Wszystko co jest na zdjęciach jest przedmiotem aukcji. - Zestaw przetestowany parę dni temu - wszystko (łączenie z joystickiem) działa. - Magnetofon przerobiony na Turbo Blizzard (oczywiście w normalnym trybie też działa) - Z każdej kasety wybierałem 2 gry z początku i środka taśmy - działały bez zarzutu. ale nie daje gwarancji że 100% gier się wczyta, bo Gier nie testowałem wszystkich bo z powodu ich liczby spędziłbym na tym pewnie tydzień - Całość stała w pokoju przez kilka lat nieużywana - także przechowywanie taśm było w optymalnych warunkach (nie na strychu lub garażu gdzie jest na zmiane -30/+60 stoni) - Lista gier jest na zdjęciach - nie bardzo mam czas przepisywać ich do opisu aukcji ani nie widzę specjalnie sensu skoro wszystko widoczne jest na zdjęciach, - Dla fanów i kolekcjonerów jak widać 3 gry oryginalne wydane przez kultowe wydawnictwo Mirage
- Kilka kaset nieopisanych, więc nie wiem co na nich jest, ale coś jest bo, zaczynają się jakieś gry wczytywać - będzie niespodzianka :)
- Jeśli ktoś chce programować to w zestawie: * książka assembler 6502 * książka BUG/65 * kaseta Quick Assembler wydane przez kultową firmę L.K. Avalon - kiedyś najlepszy assembler - teraz trudno powiedzieć ale pewnie na forach znajdzie się odpowiedź
Jak widać zestaw już miał iść na allegro, ale wolałbym żeby trafił w dobre ręce, a takimi niewątpliwie są ręce forumowiczów.
Zdjęcia : ->link<- Zdjęcia w może nietypowym miejscu, ale już miałem wystawiać na allegro
Pozatym mam do sprzedania roczniki: Bajtka, Secret Service, Komputera, Mikroklan, Moje Atari, Świat Atari, Magazyn Atari - ogólnie cała historia moja historia fanatyka 8bitowców - zaraz je opisze w sąsiednim wątku.
Myśle, że cena za zestaw 199 zł (dla forumowiczów łącznie z przesyłka) będzie dobra.
Jakby ktoś był zainteresowany zakupem łącznym Atari + wszystkie gazety to chętnie ponegocuje cenę za całość.
Kontakt : najlepiej telefoniczny 696 585 343, mail: pyka.lukasz@wp.pl
Dokladnie tej nie mogles widziec... no chyba zeby pod pseudem "pabloz1974" kryl sie jakis moj kolega z podstawowki i razem gierczylismy na niej - ale to malo prawdopodobne bo ja raczej jestem Valdgeer1977 :)
Gwarantuje, ze fotki byly wykonane po raz pierwszy.
Jak sie mozna domyslic po Handbuch-u to Atarynka kupiona w niemczech i jestem jej pierwszym wlascicielem - moze jakas seria miala takie klawisze, ze tak zolkly, ale raczej nie bede robil dochodzenia - na szybko znalazem podobna ->link<- , ale nieco inaczej zolknie :)
Zmusiłeś mnie do sprawdzenia co wady GTIA :) ->link<-
Wieczorem postaram sie sprawdzić wade nr 1 opisana na powyższej stronie - pare lini w basicu przeklepie, ale niestety wady nr 2 to nie bede w stanie sprawdzic :(
EDIT: sprawdze jeszcze date produkcji - to powinno wyjasnic sprawe.