Tak jak niedawno wspominałem tutaj: ->link<- chciałbym odsprzedać solidną porcję (łącznie dobrych kilkadziesiąt kg) czasopism, które mam od jakiegoś czasu. Są to wybrane numery, na ogół w całkiem dobrym stanie - nieliczne mają powycinane w środku kupony, itp. ślady używania. Całość pochodzi ze zbiorów ś.p. Qbka, co można gdzieniegdzie zauważyć. ;) Odsprzedaję całość, bez bawienia się w "drobnicę" a sama cena będzie do negocjacji. :) Póki co, pierwszy wcześniej zareagował AS, ale chciałbym się upewnić czy i kto reflektowałby na to, na dzień dzisiejszy.
Oto skromny wykaz tego "dilu":
1) BAJTEK: [nieaktualne - odsprzedany w dobre ręce :)]
2) TOP SECRET: [nieaktualne - odsprzedany w dobre ręce :)]
3) Tajemnice ATARI: [nieaktualne - odsprzedany w dobre ręce :)]
4) ATARI Magazyn: [nieaktualne - odsprzedany w dobre ręce :)]
5) Moje Atari: [nieaktualne - odsprzedany w dobre ręce :)]
6) Świat ATARI: [nieaktualne - odsprzedany w dobre ręce :)]
7) Bajtek "Tylko o Atari" [nieaktualne - odsprzedany w dobre ręce :)]
8) New Atari User #59 [nieaktualne - odsprzedany w dobre ręce :)]
Sprawa zakończona, dzięki dla wszystkich zainteresowanych. :)
OK, Panowie (AS i Tomkab) jako, że wykazaliście zainteresowanie rozważę Wasze prośby, pewnie pozytywnie. :) AS - byłeś pierwszy więc wyróżniając Cię pozwalam jednak wybrać. Dogadamy się mailowo, ok? A skoro kolekcja się wykrusza, to fajnie, że znalazł się chętny na coś innego z listy.
@tomkab: Co do ceny to proponuję 5 zł za numer (BAJTKI), taką średnią wyrobiłem sobie z obserwacji m.in. na Allegro. Zaokrąglając w dół (!) to będzie jedyne 200 zeta za całość (41 x 5 zł). Napisz na "prywatną wiadomość" - tu na forum - do mnie po więcej szczegółów.
Cześć! Bajtki są super...mam co czytać do poduszki! :)
@A800XL - w tym tygodniu (pewnie jutro-pojutrze) podejmę jeszcze ostatnią próbę reanimacji mojego sprzętu. Jeśli się nie uda, to będę polował na jakąś 800tkę za 150-200 i wtedy posiadaną prawdopodobnie wystawię na allegro, aby skompensować koszt nowej. Czy jesteś w stanie sprzedać swoją za ok 150?
Hellou, Jest ktoś teraz zainteresowany, czy mam jednak pchać towar na Allegro??? ;o Całość z postu #1 zaokrąglam do 300 zł, plus 15 zł wysyłka (preferuję przez PACZKOMAT).
Jeśli ogłoszenie nadal aktualne byłbym zainteresowany: - dod. spec. Bajtek (7 gier) - Top Secret 4(5)?? - na okładce motocyklista - pod foto motocyklisty nr 4
hej Dracon, paczkomat fajna rzecz, popieram :) - wysyłasz i odbierasz 24h/dobę - ja mam blisko, koło Biedronki w której robię zakupy więc robię to przy okazji. Kurierzy są albo ich nie ma, trzeba ich łapać bo jeżdżą w godz. pracy itd itd.. ok. Dziś wysyłam przelew - ale przed końcem dnia dopiero będę mógł to zrobić... no ... to na razie tyle :) dzięki
Czy ktoś wie co się dzieje z PITERem, względnie ma jakiś skuteczny kontakt z nim ? Gość nagle przestał się odzywać, ale to chyba nie pierwszy raz tak działa (?) :|
"Jak się nie przekonam, to nie uwierzę" - gdzieś tak było? ;) Ogłaszam więc, że do transakcji doszło, wszyscy zadowoleni i mogę potwierdzić wprost, że PITER "to naprawdę porządny człowiek" ! :)