Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nosty:
to, że każdy nałóg (w tym uzależnienie od gier) jest szkodliwy, to żadne odkrycie.Irata:
Ja walczę z nałogami i jednocześnie jestem nałogowcem,gram,grałem i grał będę,TheFender:
A wracając do meritum - to nie gry uzależniają, ale gry wymagające codziennej aktywności. Czyli MMO. WoT i inne klony są tego najlepszym przykładem.TheFender:
Zainteresowania "retro" również mogą przybrać nieciekawe formy, niektóre osoby mają całe mieszkania zawalone starym sprzętem.Nosty:
@TheFender ma 100% racji. Trudno odnieść się do twierdzeń typu "statystyczny nalogowiec gier ma 35 lat" skoro nie wiadomo jak zostało to wyliczone. To wiek średni? Mediana? Jakieś odnośniki do źródeł?TheFender:
A my, pokolenie wychowane w komunie widzi to wyraźnie,Creonix:
W zasadzie wszystkie dzisiejsze media żerują na waszym strachu, przypisywaniu łatek, wymyślonych chorób.zbyti:
może być psychopatą a reszta z tego po prostu może wynikaćIRATA4:
... a Polska jako jedno z pierwszych państw zgodziło się na testowanie 5G,czy chcemy czy nie to narażeni jesteśmy na oddziaływanie tego promieniowania,już Belgia wycofuje się z całego przedsięwzięcia więc może jeszcze jest nadzieja.Kaz:
To się zdecydujcie czy informowanie o zagrożeniach jest okey czy nie jest. Jeśli twierdzicie, że jest okey, tylko że to muszą być te, które wy uznajecie za zagrożenia, to sorry, nie mam więcej pytań.Kaz:
Nie wszystkie. Są takie portale jak np. Dobre Wiadomości.Irata:
Ty nie znasz,a ja tak, nawet w pewnym sensie sam taki jestemIrata:
Co prawda do patologicznego zbieractwa to mi daleko,Irata:
Poszedłem na terapię,i zobaczyłem jaka ona jest bezsensowna,Irata:
wyciągnąłem z"odwyku"dwie osoby,jedna nie piję a druga co jakiś czas wraca,Irata:
którzy notabene robią więcej szkody niż pożytku poprzez wmawianie ludiom dożywotniego alkoholizmu i innych bzdur.