Z przykrością muszę stwierdzić, że z powodu zbyt małej ilości wolnego czasu, nie udało mi się dokończyć gry na UG. Zbyt dużo spraw zwaliło mi się na głowę (nowa praca, brak swobodnego dostępu do netu i wiele innych). Bardzo żałuję, a nawet jest mi wstyd, ponieważ nie po to się zgłaszałem, aby teraz zawalić robotę. Szkoda. Mam nadzieję, że inni dopisali i Twój projekt dobrnie do końca i ujrzy (może jutro) światło dzienne.
Z jakiegoś powodu nie dotarł do autorów mail z nowszą wersją mojej gry (z grafiką)... :/ Mogę ją podesłać najwcześniej jutro, bo nie mam dostępu do kompa, na której była zrobiona.
Nie rozumiem idei losowego uruchamiania gry zamiast wyboru.
Dracon - moja grafika nie zostala uzyta w ramach "kary", ktora mi Sikor wymierzyl :). Dla mnie to dziecinada, ale zysk jest z tego taki, ze grafika spokojnie moze trafic do planowanej gry click'n'point :).
Ilmenit - spoko, podeślij. Niby UG jest już upublicznione, ale jak coś, to zrobi się wersję 1.2, jak to kiedyś z demami bywało (party i post-party version). Poza tym - ja nie wiem co chcecie od tej wybieraczki. ;)