atarionline.pl Coś się dzieje w temacie Project M na Atari ? - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  
      Trochę już czasu minęło i cisza w temacie Wolfa3D na Atari. Chyba, że coś mnie ominęło to piszcie
      • 2: CommentAuthornodez
      • CommentTime22 Oct 2014 21:10 zmieniony

w tym temacie tyle :
      ->link<-
      • 3:

CommentAuthormiker
      • CommentTime23 Oct 2014 07:10

No, nie do końca. Projekt porusza się dalej, ale nieco wolniej a, jak to określił autor, nie chce wysyłać złych wiadomości. Także należy w "jakimśtam" czasie oczekiwać jakiegoś njusa na ten temat. W każdym razie pogłoski o "udupieniu" projektu pozostają pogłoskami. :)
      • 4: CommentAuthorilmenit
      • CommentTime23 Oct 2014 07:10

Według mnie nic z tego nie będzie... z problemów technicznych. W tej rozdzielczości ściany wyglądają OK, ale nie da się zrobić sensownie wyglądających wrogów. To nie RoF ani Koronis Rift gdzie przeciwnikami są duże pojazdy.
      • 5: CommentAuthorxxl
      • CommentTime23 Oct 2014 09:10

wedlug mnie moze z tego cos byc. widziales zwyklego glooma na amige? jeden wielki pixel, tu juz w tym momencie jest duzo lepiej.
      • 6:

CommentAuthorJacques
      • CommentTime23 Oct 2014 11:10

Z daleka jest wyraźnie :D
      • 7: CommentAuthorxxl
      • CommentTime23 Oct 2014 12:10

nie o to chodzi. gloom jest super, chodzi o to, ze jesli gra bedzie dynamiczna to kwadraty nie przeszkadzaja tak bardzo ;-)
      • 8:

CommentAuthorjhusak
      • CommentTime24 Oct 2014 03:10 zmieniony

Chyba, że kwadraty to przeszkadzajki :P