Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tatqoo:
Scena Atari nie istnieje, ponieważ są tysiące innych ciekawych rzeczy, które można robić oprócz scenowania na Atari.tatqoo:
Kaz, nie zgadzam się z tobą. To nie jest przyczyna takiego stanu.booker:
oczywiście nie znam przyczyn odchodzenia ludzi, każdy ma swoje powody. Glownie sa nimi fochy.booker:
i...nie wazne jaki jest powod, ze sie nie chce lub, ze sie chce. Ktos nie che, to nie. Kto chce to robi.booker:
A ile to wojen miedzy grupami kiedys bylo? Ojezu, masarka.booker:
Wzajemna adoracja mysle, jest wszedzie. Jest tu, jest na ircu jest na AA, a to dlatego, ze ludzie ktorzy chca ze soba przebywac, ze soba przebywaja. :)booker:
Blagam Cie, nie przypominaj mi ludzi, ktorzy w chyba 2000r oficjalnie zamkneli scene C64,Xray:
Myślę, że skoro do dzisiaj nie ma jakiejś dobrej, precyzyjnej i oddającej wszystko definicji demosceny, znaczy że scena jest dla każdego czymś innym. Nie sposób tego dobrze zdefiniować i chyba nie ma co próbować.MacGyver:
W temacie sceny - nie mamy tak naprawdę jednoznacznej definicji sceny, która byłaby wzorcem, normą.Seban:
Próbując zastanowić się nad pojęciem sceny w dzisiejszych czasach, dochodzę do wniosku, iż pojęcie to ewaluowało... Jednak mam wątpliwości czy to się stało naprawdę czy zmienił mi się światopogląd i podejście do tematów scenowych.Maly:
Określenie "scena" to temat rzeka. Ogólnie to ludzie, produkcje (dema, gry, użytki) i zamiłowanie do tworzenia rzeczy, z których czerpiemy satysfakcję (nie robimy tego dla $$$).Rocky:
Czym jest scena? Scena to wydarzenie, na którym twórcy mogą zaprezentować światu swoje dzieła poprzez udział w konkursach w połączeniu z rozrywką dla pozostałych uczestników.Slaves:
Nie "scenie" a "demoscenie". Scenę to masz w remizie. Odsyłam do wikipedii, poczytaj - warto.kaz:
Sikor, ktory postanowil chamsko i wulgarnie zaatakowac TDC. Jezeli TDC zaatakuje chamsko i wulgarnie na przyklad Ciebie to tez zwroce mu uwagekaz:
Tutaj nie zobaczysz tekstow takich jak tam. Nikt nie napisze tu np. o jellonku wulgaryzmow, bo na to nie pozwole.booker:
Można na to narzekać, oczekiwać ,że każdy się dostosuje do naszej wizji tego jaka ma być scena, ale nigdy się tak nie stanie.slv:
Nie "scenie" a "demoscenie". Scenę to masz w remizie. Odsyłam do wikipedii, poczytaj - warto.booker:
szkoda na to czasu, lepiej się przejmować bardziej produktywnymi zajęciami.Od 1 do 38 z 38