Mam do sprzedania stację dyskietek California access ca-2001. Sporo dyskietek część działa część nie, a nie które dopiero za któryś tam razem zadziałają. Oryginalna dyskietka Dos XL Ver. 2.35 z folią. Kabel SIO-SIO, oryginalny zasilacz sprawny i pudełko :). I tu prośba do was czy możecie wycenić mi ten zestaw? Zdjęcia: ->link<-
Dobra kto da 500zł. Za tyle sprzedaje bez wahania pokryje nawet koszty wysyłki :) Dodam jeszcze że stacja pracuje bardzo cicho. Oryginalny zasilacz czyli sam warty około stówki (Chyba że znajdziecie gdzieś na allegro lub innym polskim portalu aukcyjnym taniej). Kabel SIO-SIO jest też rzadkością (tym bardziej z takich lat). Więc mogę kilka złotych opuścić ze względu na słabo działające dyskietki ;). Gdyż tak jak pisałem niektóre się wczytują bez problemowo nie które po kilku razach.
Te 500 podziel przez 2 i za te 250 pewnie znajdziesz klienta. Chyba na Allegro leży od jakiegoś czasu za 350 i nikt nawet nie spojrzał. Jeżeli nie zależy ci na czasie to wywal 500, a jak zależy to wystartuj od 250 i zobaczysz ile uda się wyrwać. Mnie nie stać.
Czyli lepsza niż Twoja, czy nie, bo nie znam się za bardzo (laik jestem)? Wiem, że jakiś czas wisiała, najpierw za 400, później wystawca schodził, jeśli kojarzę (jak przeglądałem to zwróciłem uwagę). Wystaw od 250 zł wyznacz minimum jakie cię satysfakcjonuje, aukcja niech się kończy w Sylwestra najpóźniej, powinno się sprzedać.
@Ender Teoretycznie to jest lepsza. Turbo tygrys to mod do stacji dysków dzięki któremu zwiększony jest odczyt i zapis dyskietek. Powiem tak jak kto lubi prawdziwy kolekcjoner wziął by czystą nie modowaną ale przeciętny retro maniak woli z modem (krótszy czas wczytywania, mniej problemów). Jutro wystawie na allegro 250zł minimalna to 300.