@odyniec: świetne :) Z początku zapowiadało się na klasyczną stylizację a'la pixelart, ale później widać że autora animacji mocno inspirowały produkty demosceny. Do tego bardzo dobrze zrobiona muzyka.
Damask, temat jest o video a w twoim linku brakuje video. Dodatkowo w przypadku tego utwoeru, to wlasnie video decyduje o jego sukcesie i popularności. Mogles zapodac Paule Marciniak albo przynajmniej Twins.
Bardziej mnie zainteresowały sprzęty muzyczne tych gości, klasyka. Z perspektywy czasu z uśmiechem przyjmuję wypowiedzi "trochę stare, mają 10 lat" - dzisiaj dużo starsze sprzęty osiągają naprawdę wysokie ceny na aukcjach. Z perspektywy czasu jeszcze jedna refleksja - używanie Protrackera do sterowania takimi instrumentami to jest niezły masochizm, ale wtedy pewnie było cool :) ---------- ------ --- - - P.S.: Fryzury jak z filmików o ruskich :D No i ten performance na wizji, z odłączonymi instrumentami ... bezcenny.
s2325 - jakichś głupot nawypisywałem po pijaku i za to przepraszam, w ogóle to cię lubię i cenię to co robisz dla a8, mam nadzieję, że nie masz mi za złe... ale to wideo to masakra ;)
SPECTRUM MIAL 8 BITOW RAMU... ;) CIEKAWE CZY DA SIE ZROBIC GRE NA 8 BITACH. JA KIEDYS ZROBILEM NA PROSTYM KALKULATORZE NAUKOWYM "ZGADNIJ LICZBE". BYLA PRZEBOJEM W KLASIE. WIARA NIE MOGLA ROZKUMAC, JAK JA TO ROBIE, ZE TAK SZYBKO ODGADUJE. :) JEDNA LASKA NAWET SPECJALNIE TEZ KUPILA KALKULATOR, ALE OKAZALO SIE, ZE NIE PROGRAMOWALNY. :) ALE ON MIAL PAMIEC CHYBA Z 20 KROKOW, CZYLI WIECEJ NIZ 8-BIT...