Jeśli komuś potrzeba to jestem dostępny na trasie Gdańsk-Wejherowo. Dalsze odległości to nie wiem - dochodzą koszty przesyłki i pewnie nikomu się nie opłaci.
Posiadam w kolekcji ksiażkę z tej samej serii "Język maszynowy Atari XL/XE" i wiele innych pozycji o tematyce Atari. Niestety jeśli chodzi o skanowanie to mam ten sam problem i narazie nie mam pomysłu jak go rozwiązać:/
Zasadniczo Mac 65 i BUG 65 posiadam, jednak zbyt zdeformowane, aby wyszedł dobry skan (chodzi o to, że przy skanowaniu nie można dokładnie podłożyć książeczek, a po rozszyciu już się nie da w sensowny sposób zszyć). Przy okazji pytanie: Kaz, dasz do biblioteczki te skany z firmy Labor (katalog dotyczący TT-ki). Dla ciekawych dodaję też pliczek (mam ndzieję, że się dołączy) ze skanem dotyczącym "Iron Debugera" wraz z dopiskami o "Iron Hackerze" (nie moimi) oraz oryginalną reklamę (na xero, jak to onegdaj bywało) Iron Soft-u ;)
Te materialy o TT na razie sa dostepne na serwerze jako plik. Nie wrzucam tego do obecnej biblioteki poniewaz wymiesza sie z literatura malego Atari, a docelowo ma przeciez powstac dzial ST.