Mam możliwość zakupienia dwóch komputerków ,byłby może ktoś zainteresowany Timexem ?,zx+ biorę dla siebie . Sprzęt połowicznie sprawdzony : Timex ma pamięć do wymiany ,stan wizualny średni ,klawisze mogą być (mało starte),tylko plasik obudowy od używania przetarty ,ZX+ z wyglądu jak ZX81 Yerzmieya czyli bliski ideału za to nie sprawdzony .Oba komputery są bez jakiegokolwiek osprzętu ,Negocjuję cenę ZX+ a Timexa otrzymam "gratis" ,jak ktoś potrzebuje Timexa to odstąpię za niewielką opłatą:-p (symbolicznie),gdyby jednak ktoś bardzo pragnął Zx-a a ja bym odebrał o ile się uda swojego Timexa to jest możliwość bym go odsprzedał bądź wymienił za coś do A8, ewentualnie Falcon 030 może być ;-).
Ja również chętnie timexa wezmę jeśli by jednak kris3d zrezygnował, mam pewien sentyment do tego komputerka - miałem na nich informatykę w liceum. Opłata dowolna do 50 zł.
pewnie yerzmyey by cos poradzil ale nie wiem za ile,jak by kris3d zrezygnowal to oddam go za przelotke joy-usb lub za przerobke mojega kabla sio2pc na sio2usb cyba ze by sie tobie nie oplacalo. kris3d porozmawiaj z yerzmieyem i daj znac
jhusak Dopiero wczoraj dostałem komputerki ,sprawdziłem i Timex włącza się ,wyświetla obraz ,działa klawiatura,Bzęczyk lecz nie wgrywa gier ,resztę sprawdzisz sam.
Jest tutaj taki dziwny przełącznik ,nie wiem do czego ,nie rozkręcałem komputera ,może pamięć ???
Także jak się wyśpię idę na pocztę i wysyłam na adres który mi podałeś w majlu ,podam ci na email namiar do mnie na nowe mieszkanie.(Już po przeprowadzce).
Podam jak sprawdzę jaki mam tutaj kod pocztowy,na e mail wyślę . Wiesz może jak wczytuje się gry na Zx-a ? Tak samo jak na Timexie ? Nie mam obrazu w Zx z powodu chwilowego braku antenówki ,włączam Zx/a w ciemno i próbuje wgrać Chronosa z tabletu by sprawdzić czy brzęczy ;-) .Hardkor.