Moje The Stranglers - Golden brown, Always the sun, Double - Captain of the heart, Tears for fears - Shout, Showing the seeds of love, Rod Stewart - Young Turks, Depeche mode - większośc hitów, Sandra - Everlasting love, Around my heart, Maria Magdalena, Hit of the night, Prince - Most beautiful, 1999, Secret service - Flash in the night, Polskie: Halina Frąckowiak - Serca gwiazd, Mannam - Krakowski spleen, Szare miraże, Luciola, Lipstick on the glass.
Z Zybexa i z Self Test ,w tamtych latach poznałem Atari i wszystko z tamtego okresu kojarzy mi się z wolnym czasem , z grami z dźwiękiem poprzedzającym Load Error i z muzyczkami z polskich filmów szczególnie zapamiętałem film "Kochankowie mojej mamy"ze względu na muzyczki z gier jak i urywki z Zaxxon/a ,tam musiało być Atari.Liczyłem że Rafał w końcu wyciągnie Atarynke z szafy i odpali gry których nie znam ;-).
Też pamietam muzyczki z filmu "Kochankowie mojej mamy", "Amerykanka" Pamietam tez muzyke z gier np Zybex, Draconus. Oczywiscie jest ona fajna ale z latami 80-tymi tez kojarzona jest muzyka puszczana w radiach. Z filmow to lubie Blade Runner - (stad nick ) My dzieci z dworca zoo, Kochankowie mojej mamy najbardziej ;)