@szary: z pełnym szacunkiem ja wolałbym kupić stację z wyglądem technicznym jak najbardziej nie uszkodzonym bo jeżeli mówimy o elektronice i zaznaczam samej elektronice to nie problem uzdrowić :)pozdrawiam
ja tej stacji i tak używałem w wersji 3,5 mod w "chałupniczej" obudowie ;-) więc tylko bebechy mnie interesują... A co? ;-) podejmiesz się naprawy...? :-D
Pewnie to bedzie conajmniej 2 razy wiecej niz chcialbys zaplacic, ale jak potrzebujesz sama elektronike, to mozna kupic calkiem nowe, duzo lepsze plytki do XF551.
Już od jakiegoś czasu zastanawiam się czy by właśnie tej płytki nie kupić... Na AA był kiedyś osobny wątek dotyczący klonowania tej zacnej stacji w naszych warunkach- szkoda, że nic z tego nie wyszło. Bodajże sprawę komplikowała wtedy niedostępność WD1772 jeśli mnie pamięć nie myli.
hmm..czyli tylko dopaść ten kwarc i można "prowadzić ścieżki" ;-) Swoją drogą: Ktoś z naszych (w Polsce) kupił tego klona ze stanów? Ciekaw jestem wrażeń...
Dobra.. ;-) raz się żyje! Kupiłem tego klona, zobaczymy jak ustrojstwo przyjdzie ;-)