Czołem, mam pytania: Ile wart w PLN jest na dziś sprawny, zielony monitor NETPUN 156B ? A sprawne, mało używane "ATARI TOUCH TABLET" w oryginalnym opakowaniu ?
Jak można się przekonać, zestaw A.T.T. zawiera tabliczkę, instrukcję (plus moje zapiski ;)), dyskietkę, cartridge z dedykowanym programem graficznym (odmiana znanego "Koali MicroIllustratora") oraz piórko.
Widzę, że się rozkręciliście... ;) Aby nie wprowadzać zamieszania informuję, że oferty przyjmuję do południa dziś. Póki co prowadzi Mały/Sword. :) Później info co i jak na priva.
A pytanie na przyszłość: czy regulamin forum przewiduje aukcje holenderskie? @Dracon: W tej sytuacji taka opcja byłaby najkorzystniejsza! Założyłbyś cenę wyjściową powiedzmy 2kzł i czekałbyś na pierwszego chętnego i zaraz po tym na informacje o zawałach.
Zgadza się, nabywcą został przedmówca. :) Ale i tak wielkie dzięki wszystkim zainteresowanym.
W razie czego monitor wciąż czeka na przygarnięcie za pewną sumkę, o której możemy porozmawiać. Jak coś się zmieni to tu dam znać. Być może udałoby się go nawet wysyłkowo ale jeszcze nie testowałem takiej opcji.
@Mono: ponoć "co [wprost] nie zabronione, to dozwolone", ja trafiłem do odpowiedniego działu. Przyznam, że ogłoszeniem swoim łączę przyjemne z pożytecznym. ;) Aukcja holenderska? Czytałem właśnie, że do czego innego była przeznaczona.