Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kosa0:
Wy z tymi antyszczepionkami na powaznie ? C'mon ludziekosa0:
2)Kazdy czlowiek jest inny i i naczej przechodzi choroby wiec brednie ze szczepionka komus tam zaszkodzila -prosze nie kpijcie ze swojej wlasnej inteligencji - jecie lekarstwa ? to zobaczcie co jest w ulotce - w skrajnych przypadkach zapasc i smierc .( nie wspomne o calej masie kredy , przecizbrylaczy i innych dobrodzjejstwach)kosa0:
3)Tak boja sie niekturzy szczepionek a nie patrza co jedza tanie zarcie z biedy za 1 zlotowke po ktorym sie swieci - tyle zawiera E. Ale oczywscie to nie ma znaczenia ;-) bo szybkie tanie zarcie jest wygodne .kosa0:
4)Cotygodniowa wizyta z dzieciakami w maconaldzie - nie wiem czy wiecie ale te zarcie wywoluje raka - w kaliforni prawo zmusza tych trucicieli do otrzegania o tym w kazdej resteuracji ale wiadomo szczpionki szkodza ;-)kosa0:
5)Jak argumenty wyzej was nie przkonaly to tak na zdrowy rozum co bardziej sie oplaca zapobiegac czy leczyc ?kosa0:
Jako firma farmaceutyczna sam sponsorowalbym ruchy przeciwszczpionkowe aby hmmmm niechce nikogo obrazic pewni osobnicy nie zaszczpili dzieci - wiadomo dzis nie zaszczpisz jutro wydasz majatek na lekarstwa i lecznieantrykot:
Szympansy nie są przodkami ludzi.atariki50:
Co o tym myślicie? Bo przyszłość nie czeka na nikogo, ona się dzieje na naszych oczach.atariki050:
Bo przyszłość nie czeka na nikogo, ona się dzieje na naszych oczach.Enjo:
Ja myślę, że nasza przyszłość to przedewszystkim zmagania z kończącymi się zasobami energetycznymi i żywnosciowymi oraz wynikające z tego pogłebienie różnic pomiędzy bogatymi a biednymi, a następnie zalew biednych, czego mamy ostatnio przykład w zachodniej Europie.Krótki:
Zamiast tego dopisałbym do ww. "zmagań" zmiany klimatyczne - z tego co wiem to one de facto stoją u podstaw krysysu imigracyjnego.Krótki:
Myślę że z brakiem energii jako takiej wielkiego problemu nie będzie, w końcu krążymy wokół całkiem sporego reaktora.