Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
greymsb:
Zareagowałeś emocjonalnie na samego autora - "atari.area", mając w pamięci krzywdy, które Ci kiedyś wyrządzono przez pojedyncze osoby udzielające się akurat na tamtym portalu.TDC:
Wracając do gry, tak ten polak, W.P. Kubalski zrobił szereg gier jako pierwszy w PRLu robił gry, które były wydawane na zachodzie na C=.Adam:
nastawioną negatywnie do AABajty Polskie:
(...) W 1962 roku to właśnie młody pracownik Elwro (...) pracując na prototypie Odry 1003, zaprogramował prawdopodobnie pierwszą polską grę komputerową.tdc:
Zasadnicza różnica jest tylko jedna, gdy pojawiły się Bajty Polskie to nie powiały się anonimowe komentarze (sygnowane stronkami tematycznymi) dyskutujące po próżnicy o oczywistościach, sugerując propagowanie nieprawdy (oraz wszechwiedzę komentującego) itp., twierdzące że to nie jest polska gra itp. itd.tdc:
Do tego jeszcze anonim się tutaj skrywał pod nazwą atari.area, co ma duże znaczenie bo ci ludzie mają wiele, wiele na swoich sumieniach...tdc:
Ale to progress, ja się gdzieś pojawiam, a oni za mną, to jak walka ze spamem, w po paru latach musiałbym zablokować cały internetmaly_swd:
@kosa0 ej no ;) Czemu ma mnie olać?Dracon:
W tytule masz, że "[całe] Atari.Area atakuje"maly_swd:
(...) tylko czasem ma jakieś "małe paranoje". Ale robi dużo dobrego dla Atari.Dracon:
W praktyce problem dotyczy Twoich 2-5 adwersarzy, którym wystarczy imiennie założyć bana na FB (plus pojedynczy profil "atari.area", od którego się zaczęło). To aż takie trudno?!tdc:
2. Skoro mnie na AtariArea nie ma z ww powodów to wynajdywanie mnie po różnych stronkach (na moim blogu, na Atariki, facebooku, a nawet na stronkach na których nie bywam itp.) (...)miker:
Czytam ten temat i nie widzę żadnego ataku.miker:
Tomek, jak jesteś taki obiektywnymiker:
to co powiesz na "jechanie" ludzi z anonimowych kont na głównej AOL-u?miker:
O ile użytkownika "atari.area" na FB możesz sobie łatwo zidentyfikowaćmiker:
Także weź to pod rozwagę i pomyśl, co z tego jest bardziej szkodliwe społecznie.tdc:
Należy to zmienić od strony technicznej, zaproponowałem osobom obeznanym w temacie jak można to w sposób ciekawy rozwiązać. Jednak moja propozycja okazała się na tyle nowoczesna, że wiele osób rozłożyło ręce. Jak ktoś ma ochotę zaimplementować takie coś - to zapraszam