Dziękuję za zainteresowanie. Odnalazłem stare CD z plikami mp3 dla m.in. Atari. Pliki z załącznika nie mają nazw. Czy mogę prosić o identyfikację. Z góry dziękuję. PS Pliki spakowałem maksymalnie w formacie mp3pro ale da się odsłuchać prawie jak oryginał
s2325 mógłbyś to jako audio gdzieś wrzucić i linki podesłać ,znam wszystkie Liebicha i pewnie mógłbym pomóc ale nie jestem przy swoim kompie i tutaj mi wywala.
To tylko 5MB, jeśli nie możesz zapisać, wybierz otwórz. Strona do wrzucania MP3 na yotube została zasypana reklamami i nie odwiedzam jej bo jeszcze z adblockiem nie chce działać.
znam pierwsze 3 pierwsza jest z demka znane i lubiane tzn ja lubię ,teraz nie mam jak sprawdzić ,dwie kolejne z gier ,o ile nikt nie odgadnie dam jutro cynk.
Łatwiej byłoby rozpoznać kawałki gdyby na Atari 8-bit pod kompozycjami z ST i Amigi nie znajdował się twój podpis. Nie jest nigdy napisane, że to cover lub konwersja tylko music by miker, a kompozycja cudza. Już przestałem na to zwracać uwagę, ale część ludzi nadal pamięta i rozpoznaje źródło. Przykładów nie trzeba, dobrze wiesz o które chodzi.
tam na górze podałem także link do utworu którego od lat poszukuje ,mógłby ktoś zaznajomiony z słowiańską muzyką ludową zerknąć ? Będę BARDZO wdzięczny.
tamten utwór jest energiczny, gdy sobie próbuje zobrazować to jedyny obraz który opowiada o tym jak na starej zabitej dechami wiosce przed chałupą dwie kobitki się przekomarzały bądź też kłóciła matka z córką której na coś nie pozwalała bądź też karała za coś ,takie mam skojarzenia.