Zauważyłem jedną rzecz - otóż wygenerowany kod datamatrix zawiera coś takiego:
"http://atari.pl/hsc/?x=001036385
To zawiera oczywiście zakodowane ID gry i wynik. Może dla gier które współpracują z tym, wyświetlać oprócz kodu datamatrix również ten kod cyfrowy? Do ręcznego wklepania w formularzu.
Oczywiście gry bez generatora pozwalają wprowadzenie gołego wyniku ale to zło konieczne ;)
No wiem, ale możesz wklepać też co tylko uważasz za stosowne, ten kod jednak zawiera pewne kodowanie... Ja wiem, prawdomówność atarowców itp :) Ale można by taką opcję do gier współpracujących z HSC przemyśleć, miejmy nadzieję że będzie ich więcej :)
Nie może być to numer użytkownika, raczej numer gry. Użytkownik jest identyfikowany przez logowanie. Skąd Atari ma wiedzieć generując datamatrix jakim użytkownikiem jestem? Ale teraz widzę faktycznie, że żadna różnica, już rozpoznaję co w tym ciągu jest co - nie ma tu żadnego kodowania.
robię do Donkey Konga i do Froogera i się zastanawiam czy jakieś graficzki z sieci można wykorzystać ?. Zmiażdżyłem wszystkich w pewnej grze ale jak podam wynik to nikt mi nie uwierzy ,dokonam tego na Wap-niak/u w ciszy na real Atari . Nie no Pooyan ucieka,nie grajcie tyle bo mi pozycje psujecie i dużo czasu na A8 ostatnio tracę zamiast grać w normalne gry na PS3 ;-),z playstacjowych trofeów się wyleczyłem z alkoholizmu też a teraz too ;-/ .
HI SCORE CAFÉ to miejsce w którym można spotkać śmietankę pro-gamingu, ścisłą czołówkę Ataroskiego eSportu. Dla naszych gości system HSC prowadzi statystyki, tworzy rankingi, udostępnia generowane na bieżąco USERBARS (do umieszczania np. w stopkach na forum). Zrób pierwszy krok aby dostać się do elity graczy.
KROK 1: Jeśli jesteś użytkownikiem AtariArea możesz pominąć fazę rejestracji i po prostu zalogować się i założyć kontro gracza.
--- A kiedy z AtariOnline bedzie mozna sie logowac?
pytam poważnie bo w grze jest możliwość wyboru ,ja gram na Fast , chciałem jeszcze zapytać o Pooyana te owoce w drugim bonusie to się łapie czy zestrzeliwuje ???
"HI SCORE CAFÉ to miejsce w którym można spotkać śmietankę pro-gamingu" Czyli kogo ? Wszystkich Atarowych graczy ? Kurcze w sumie Aol ma silną ekipę graczy ;-) Scalaka jedynie brakuje .
...i przez te cycki zająłem 3 miejsce ,cycki ok ale ryj paskudny,narysuje pi... i wygram :-)
A tak na serio to cieszę się że prace zajęły stosowne miejsce i wygrała praca w którą włożono sporo czasu pracy ,ja swoją rysowałem dwa wieczory kawałek dnia i kończyłem na party -Pierwszy mój rysunek na kompie od ośmiu lat . Mam nadzieje że na SV się koledzy postarają bo ja już widzę na co kogo stać i mam zamiar zwyciężyć poświęcając odpowiednio dużo czasu bo po łebkach nie ma co , rozmawiałem z pewnym grafikiem który też chce zaistnieć i w tym co mówił miał dużo racji ,jak coś robić to na MAXA. Nie no w Moon Patrola mnie Xeen wyprzedził ,spadam grać .