atarionline.pl [S] Atari 130XE (U1MB, uswitch, stereo) + CM8833-I - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1:

CommentAuthorSkrzyp
      • CommentTime8 Jul 2016 23:07 zmieniony

Witam,

Z różnych powodów finansowo-społeczno-technicznych zdecydowałem o zawieszeniu działalności w temacie małego Atari i wyprzedaniu mojego "battlestation". Nie wdając się w szczegóły osobiste - może wrócę, może nie, w tym momencie nie planuję. Na świeczniku jest dużo innych rzeczy, a dodatkowy fundusz jest potrzebny.

Nie będę nawijał tego samego, co w ogłoszeniu na OLX, po prostu napiszę co wchodzi w skład zestawu, wszyscy zainteresowani i tak wiedzą co i jak:
      - 130XE z ECI, układy w postawkach, reset wymieniony, pływa odwiedziła Pasia więc może gwarantować pełną sprawność.
      - U1MB z najnowszym BIOSem, PBI i Loaderem od Flashjazzcat'a, obraz od Voya (z mojego pomysłu nadal robi kompilacje co nową wersję U1MB BIOS, dziękuję)
      - stereo, u-switch
      - Sprawny Quickshot II SV-124 - mam gdzieś jeszcze Pythona, niestety nie znalazłem do zdjeć, a jest w jeszcze lepszym stanie styków. Jak znajdę to dorzucę za dodatkową (małą) opłatą
      - Monitor CM8833-I, wyejścia Euro, cinch, RGB, wersja z Nowej Zelandii (tak, dość pokrętnie dotarłą aż do mnie) na ichniejszym brandzie "MERCURY". Daje porządny obraz nawet po CVBS, głośniki bardzo niczego sobie
      - Zasilacz, okablowanie audio/video

Więcej informacji: ->link<-

Generalnie chciałbym, by sprzęt trafił do kogoś, kto całym zestawem należycie się zaopiekuje. Nie chcę jednak, by wszystko później stanęło na półeczce i ładnie pachniało, lecz zostało użyte z pożytkiem dla społęczności atarowskiej.
      Z racji gabarytów wolałbym, gdyby ktoś odebrał osobiście sprzęt u mnie w Krakowie, przy okazji może pomacać i przetestować. Nie ma jednak dużych oporów przed wysyłką, jeśli ktoś pokryje koszt kuriera.

Z uwagi na rozmiar zdjęć nie załączam ich do postu - są w linku.

Cena: 800zł za wszystko.
      • 2:

CommentAuthorSkrzyp
      • CommentTime16 Jul 2016 19:07

Przypominam, że ogłoszenie jest wciąż aktualne :)
      • 3:

CommentAuthorCOR/ira4
      • CommentTime17 Jul 2016 11:07

rozumiem że rozbijać zestawu nie chcesz ,
      z drugiej strony może jakbyś wycenił komponenty wchodzące w skład to może by się ktoś zdecydował .
      Ja bym monitor zabrał bo z moją Atarynką dzielnie walczą koledzy z forum a dwie rozszerzone to nadto, poza tym po perypetiach z roszerzaniem i po rozłące wzrasta wartość komputera -no ta sentymentalna ;-).
      • 4:

CommentAuthorSkrzyp
      • CommentTime21 Jul 2016 07:07

Mogę ostatecznie sprzedać sam monitor osobno, ale pod warunkiem że przyjedziesz po niego do Krakowa :)
      A z tego co wiem, aż tak daleko nie masz.

Ale pisz na maila, bo tu nie dostaję powiadomień ani nic.
      • 5: CommentAuthortatqoo
      • CommentTime21 Jul 2016 15:07

Jak coś to mogę przewieźć sprzęt z KRK w stronę Warszawy.
    1.  
      jest to jeszcze na sprzedaż?