Znalazłem na Atarimanii trochę gier, których nie ma na AOL. Zakładam, że jest ich znacznie więcej, ale przeglądałem głównie te ze screenami na stronie, które mnie zaciekawiły i wtedy sprawdzałem, czy są w AOL. Może warto by je dodać? Część jest w BASICu, ale niektóre całkiem fajne, a część w innych językach.
Heh, w pewnym sensie to konkurencja, więc nie wiem czy by się zgodzili. Można popytać. Bardzo lubię AM za to, że do wielu gier są screeny do pooglądania. Często przeglądam tam gry po screenach i szukam tych, których nie znam albo dawno nie widziałem. Może zaczerpnąć od nich ten pomysł na AOL i jakoś umożliwić tu też przeglądanie gier poprzez screeny, które skutecznie trzeba by było porobić?
Swoją drogą, nie wiem czy jesteś dobrym adresatem, ale czy nie ma szans na rozszerzenie tej wąskiej kolumny na stronie AOL? Cała strona ma szerokość taką, że zajmuje u mnie niecałą połowę monitora i nie da się więcej. A na podstronie z listą gier niektóre tytuły są tak długie, że nachodzą na prawą kolumnę, bo się nie mieszczą..