"Suma punktów pomocniczych daje kolejność drużynową szkół, dla których przyznawane są punkty jak w zawodach drużynowych. W przypadku takiej samej liczby punktów, punkty zapisuje się jako ex-aequo (np. dwie drużyny zdobywają II miejsce to obydwie otrzymują po 8 punktów, a następna drużyna klasyfikowana jest na miejscu IV z pominięciem miejsca III)."
Ok, niech będzie. Moim zdaniem to sportowcy racji nie mają (a raczej twórcy ichnich regulaminów) ale to jest już chyba kwestia przyjętej konwencji i sposobu myślenia :) Opinię swoją zachowam, ale odpuszczam już - to w końcu nie jest takie istotne ;) Masz ważniejsze sprawy niż poprawianie w kółko pliku na skutek filozoficznej dyskusji :)
Mam nadzieję, że już nic nie przeoczyłem. Dodałem do wyników pojedynczą pracę w kategorii 4kb intro na Falcon'a. Tym samym ostateczna liczba prac na compo wyniosła 116.
@Renton: również dziękuję za przegląd prac z compo ;) dźwięk bulgoczącej "shishy" podczas wgrywania jest wyjątkowo oryginalny :) do zobaczenia na SV2k18 - mam nadzieję!
Fajna recenzja RoboMechanik :-) "Te śrubki muszą chyba być ze złota" heh zrobiłem kiedyś mały research - autor oryginału maturzysta technikum zainspirował się widocznie fabryką śrub, jedną z największych w Europie, ze swojego rodzinnego miasta ;-) Sorry za offtop.