atarionline.pl Zasilacz od PC dla Atari - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthoratariki50
      • CommentTime6 May 2017 01:05

Poratujecie ?

Obiecuję że w końcu kupię oryginalny
      • 2:

CommentAuthorCOR/ira4
      • CommentTime6 May 2017 11:05 zmieniony

no działa ,piątkę wyprowadzasz i tyle ,schemat chyba masz .
      Korzystałem i działał ,nie pamiętam i nie chce w błąd wprowadzać jednakże może to pomoże : ->link<- .Najlepiej załatw sobie jakąś małą piątkę i po kłopocie (https://stepstick.pl/?40,pl_zasilaczatari5v16a) Albo na pchlim targu w gratach z niemiec wygrzeb o odpowiednim napięciu -od D-LINK/a pasuje sporo.
      Kilka pomocnych linków:
      ->link<-
      ->link<-
      • 3: CommentAuthoratariki50
      • CommentTime6 May 2017 21:05

IRATA4

Dzięki za pomoc. Lutownice mam, twoje linki mam, teraz tylko resztkę komurek mózgowych pozbierać i do dzieła :)

Stare czasy wracają :)
      • 4: CommentAuthorGekoPL
      • CommentTime7 May 2017 07:05 zmieniony

Może błednie założyłem że chodzi o zasilanie do małego Atari... ale tak się katujesz zasilaczem od pc, a każdy ma w domu z dziesięć ładowarek usb.
      Sam skleciłem kabelek zasilania USB-》DIN7, coś podobnego do tego z linku poniżej:
      ->link<-
      • 5: CommentAuthoratariki50
      • CommentTime9 May 2017 11:05

Dobrze założyłeś i masz rację. Dzięki za link.

Problem rozwiązany.

Dzięki wam, jak zwykle
      • 6: CommentAuthorpgru
      • CommentTime9 May 2017 11:05

Ktoś ma na sprzedaż gotowe kabelki zasilania USB-Atari DIN? Bo jestem ciekaw jakby działała taka ładowarka, a mam co najmniej jedna z 2A.