Niestety jako swiezo-upieczony tatus nie mam mozliwosci sam sie wybrac... wiec... czy ktos moze wybiera sie na Pixel Heaven i mialby mozliwosc zakupic dodatkowo egzemplarz Top Secretu dla mnie?
ekhm, ja z podobną prośbą. tzn będę na PH ale na jeden dzień. dopiero w sobotę po 13tej. pamiętając problemy z zakupem ub.r. Bajtka, chciałbym poprosić kogoś z Was o pomoc w znabyciu jednego TS-a. (lipa będzie, jak tyle godzin tułaczki pkp, a ts'ów miało by zabraknąć). odbiór i zapłata podczas PH. jak Towarzysze, pomożecie?
@tdc a nie załatwiłbyś i mi? Nie za bardzo wiem jak się odwdzięczyć, ale np. jak będziesz na Wapniaku możesz mieć pierwszeństwo w dostępie do Elwro :-). Nie wiem ile będzie kosztowało, ale jak znasz cenę to mogę Ci przynieść i dopłacić za wysyłkę pocztą.
Po prostu nie wiem czy tam się pojawię na imprezie, bo chyba mogę być w tym czasie w Poznaniu(ale nie znam jeszcze dokładnego terminu) i fotografować koszykówkę.
Ok, to wszystkich chętnych proszę aby się ze mną skontaktowali na prive, aby mieć jasność kto zmawia u mnie.
Elwro jest cacy, ale pierwszeństwo się należy raczej tym którzy w tym siedzą;) Co do wysyłki pocztą to ostatnio gdy słałem Bajtka pocztą np. Krisowi3D to pakowałem ją 2h tak aby doszła do niego w całości... więc właściwie to wszystko nie jest możliwe do wyceny :P
Tak, warto podać jeszcze swój e-mail, sposób dostarczenia/odbioru itp. adres jeśli ma być wysłane lub propozycję odbioru w jakimś miejscu, imprezie itp.
Jeśli ktoś (jakimś cudem) został pominięty to proszę szybko się zgłaszać. Niebawem będę na Pixel Heaven, więc wtedy lepiej łapać mnie telefonicznie (choć telefon mam właśnie rozładowany), albo dzwonić do wszystkich innych atarowców którzy mogą być obok mnie i powiedzieć, że mam dokupić itp.
@Koval, niestety odczytałem Twojego posta dopiero teraz, wcześniej przygotowywałem się do mojego panelu (do 4:30 rano) więc byłem tym wszystkim tak pochłonięty, że nawet nie wiedziałem że tu piszesz...
Niemniej i Bajtków, i Top Secretów pozostało sporo po PH - sam widziałem, dlatego pewnie pojawią się potem w sprzedaży - pilnie sprawdzajcie.