Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jhusak:
I dlaczego padło Atari.Tenchi:
Zadaniem gier 3D jest jak najwierniej symulować otaczającą nas rzeczywistość. A ja nie po to włączam grę, żeby mieć to samo co w życiu codziennym. Druga sprawa że to symulowanie wychodzi im cokolwiek średnio, i zamiast wiernie oddawać świat rzeczywisty tylko go wypaczają. Są sztuczne, sterylne, odpychające. A przynajmniej na mnie takie robią wrażenie.BartoszP:
"...W grafice 2-D osiągnęliśmy wszystko...".Rastan:
@jury: "...W grafice 2-D osiągnęliśmy wszystko...".Rastan:
Prawdopodobnie wasza niechęć wynika z tego, że mamy obecnie zalew gier 3D z których większość jest niestety słaba.Rasta:
@Tenchi: "Nic nie jest renderowane w czasie rzeczywistym przez bezduszną maszynę."Tenchi:
O widzisz, ten rozmach i swoboda też mnie wkurza. Gra ma mnie ograniczać, ma być prosta, ja nie chcę móc robić w niej wszystkiego. I lubię musieć tylko strzelać we wszystkich i wszystko. Chcę bez zastanawiania się wiedzieć gdzie mam teraz pójść, co zrobić, nie musieć zastanawiać się jak to zrobię.Tenchi:
Poza tym niech nikt się na mnie nie pogniewa, ale żądanie dziś ciężkich pieniędzy za produkcję na dawno "martwą" platformę uważam za cokolwiek poroniony pomysł. (...) Zresztą skoro się już za to zabierać, to trzeba się liczyć z konsekwencjami takiej decyzji, czyli prawdopodobieństwem zerowej sprzedawalności.Tenchi:
Swoją drogą aż dziwne że moderacja na to pozwala.