atarionline.pl Jaki sprzęt przenośny wybrać pod AtariEmu -PSP? tablet? telefon? - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorAtaripuzzle
      • CommentTime10 Jan 2018 01:01 zmieniony

Co najlepiej wybrać dla komfortu: telefon, tablet (Windows? Android?), konsolka?, ekran dotykowy, niedotykowy?(PSP)

Najchętniej kupiłbym tablet z Windowsem 10cali, ale czy emulator na dotyk znalazłby się na to? Nie wiem czy to dobry wybór.

Od razu mówię, że nigdy nie miałem w rękach tabletu, konsolki czy telefonu z ekranem dotykowym, więc nic na ten temat nie wiem
      • 2:

CommentAuthorCOR/ira4
      • CommentTime10 Jan 2018 02:01

psp
      • 3: CommentAuthordzeq_pl
      • CommentTime12 Jan 2018 10:01

Jak byś był zainteresowany to mam używaną zpatchowaną PSP 3000. Leży w szafie od roku.
      Z wgranym emulatorem ATARI i grami, karta 16Gb z jakimiś grami na PSP ładowanymi z plików ISO.
      Ja wolę Mist'a lub moje MEGA XE ;) z prawdziwym joystickiem.
    1.  
      dzeq_pl a za ile? Osobiście wolałbym coś z większym ekranem niż PSP. Gry na psp mnie nie interesują więc tak też szkoda mi wydawać kase, no ale byłoby atari :) - zastanowię się.
      • 5: CommentAuthordzeq_pl
      • CommentTime15 Jan 2018 09:01

150 PLN proponuje (PSP + karta + zasilacz + etui ) + koszt wysyłki