Ło, Irata, i dopiero teraz się w temacie odezwałeś!? :o Trzeba było już -wtedy- tu coś napisać aby uspokoić publikę, która nie wiedziała co_jest_grane z "ojcem założycielem" AtariFana i jego planami. :P
... nie było,i prędko nie będzie,a może będzie,ja na razie utknąłem na tekstach i rysowaniu twarzy znanych postaci z. ... nie chcę za dużo pisać,w każdym razie będzie,nie chcę się również deklarować gdyż nie tylko ode mnie zależy ukończenie projektu a puki co ja utknąłem z projektem ze względu na prace... ale spoko,jak będzie kwarantanna społeczna to szybciej się uporam :-) .Mogę jedynie obiecać że będzie gdyż zrobienie czegoś dużego na JIL to moje marzenie które sukcesywnie realizuje.
Nowy numer "Atari Fana" (w języku angielskim) nadchodzi. Trwają ostatnie prace oraz potrzebna jest pomoc ze "świeżym okiem", o czym Kroll opowiadał na ostatnim KWAS-ie 13 maja:
Dzięki, super wyszło :) !!! W dwóch zdaniach. Poszukujemy 2-3 osób, dysponująca odrobiną wolnego czasu, przede wszystkim pragnąca wspomóc wydanie całkowicie nowego AF w języku angielskim. Taka osoba dostanie tekst w postaci pliku PDF, spokojnie go przeczyta i wyłapie wszelkie niedoskonałości, przede wszystkim chodzi o korektę techniczną, a nie językową. Ponadto oczywiście znajdzie się w składzie zespołu redakcyjnego dostanie egzemplarze AF jeszcze przed oficjalna premierą. Osoby zainteresowany proszę o kontakt do Mnie.
Dobra wiadomość. Piter przywrócił możliwość zamawiania starszych numerów "Atari Fan", numery od 1 do 4 (wydawane oryginalnie przez Vulgara w latach 2000-2005).
Te obecne drukowane na drukarce laserowej z epoki! Dokładnie jest to model HP LaserJet IV P z połowy lat 90 (premiera: październik 1993 roku). Mimo tak wiekowego sprzętu drukującego, a może właśnie dzięki temu, jakość druku jest bardzo dobra :)
Są już do kupienia w cenie 10 zł za sztukę w sklepie AtariFan.pl, obok oczywiście numeru 7 i angielskiej edycji oznaczonej numerem 1: ->link<-