Czesc. Chce nakrecic dokument o tej grze a wlasciwie o Robercie Jaegerze. Sam jestem bylym posiadaczem Atari 800xe (nie xl) i kupy wspomnien z nim zwiazanym (jak wiekszosc 40 latkow w PL). Szukam osob ktore pomoglyby mi nakrecic tzw B-ROLL do dokumentu. Czyli Atarynka z gra wlaczona wgrywanie kaseta itp. Ekipa filmowa jest w USA ale mamy filmowca w PL do tego. Najlepsza lokacja to Bialystok albo Warszawa. Spotykamy sie Z Robem w przyszlym tygodniu. Wszystko juz mn wiecej dogadane. Dokument bedzie zgloszony na kilka konkursow. Kazda soboa uczestniczaca bedzie w credits. Jelsi ktos ma czas i moze pomoc w scenariuszu z punktu widzenia technicznego (Atari + sama Montezuma i Preliminary Monty). Materialy w postaci skanow, moze mapy, szkice, stare Bajtki, tajemnica Preliminary Monty i czemu nie ma konca itp.) Detale mozemy omowic na skype textowo. Hej. Tomek (New Jersey, USA)
Ciekawy projekt! Jaeger był niedawno gościem podcastu Antic, jeżeli nie słuchałeś to polecam przed rozmową zapoznać się: ->link<- (oczywiście Antic jest też dostępny w większości mobilnych appsów do podcastów, typu Pocket Casts).
Jest też oficjalny profil Jaegera/Montezumy na FB: ->link<-
Dobrze, że to robicie, kibicuję. Nie bardzo wiem, w czym można by konkretnie pomóc, bo wszystko jest podane na tacy, ale w razie W mam 44 gry na Atari i inne materiały o grze.