W paczce to było 17kg gier :) zostało to co poniżej w linku czyli:
nadmiary - aktualizacja. chętnie się na coś wymienię - jestem wieloplatformowy więc temat bardzo otwarty (Atari/Amiga/Macintosh/Apple/ZX Spectrum/Nintendo). Nie muszą być gry, może być sprzęt/osprzęt etc.)
Odkupię : SUPER COBRA ,COMMANDO,ARCHON na carcie, mógłbyś podać ceny tych gier ?
Ps. Mam czasami na wymianę sprzedaż gry na Segę,Snesa,Nesa jak i różne akcesoria ,gry na współczesne konsole także i odkupuję WSZYSTKO związane z Playstation VR -byle się nie dublowało .
zaraz... spis tego co mam nie jest spisem tego co mam na sprzedaż :D podałem link do tego, żeby móc się ew. z kimś wymienić. Zrobiłem aktualizację w pierwszym poście tego co już wyszło z listy. Na sprzedaż są rzeczy ze zdjęć - minus to co już poszło albo jest zarezerwowane.
Płaci ktoś tyle za grę na A8 ??? Toż to tyle nie warte ,za nowość można tyle dać, nawet więcej , ale nie za zatęchły stary cartridge który w każdej chwili może przestać działać a jego wartość spadnie do ZERA 50 mogę dać ...
...każdy żąda ile chce , ważne ile ktoś jest w stanie dać ,ja już wyleczyłem się z zakupoholizmu i sam opierdzielam napaleńcom po 400zł gry na Playstation 1 ,przynajmniej mam na Nowości na PS4 :-).