atarionline.pl Poszukuje klawisza "ESC" do Atari 800XL - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorYoo_Gas
      • CommentTime26 Jun 2018 11:06

Witajcie, to mój pierwszy post tutaj. Niedawno kupiłem sobie Atari 800XL z brakującym klawiszem "ESC". Ale widok zdekompletowanej klawiaturki przyprawia mnie o ból serca, dlatego zwracam się do Was z pytaniem, czy nie ma ktoś takiego klawisza (z mocowaniem jak na fotce) na zbyciu. Chętnie zamienię na żetony / bilet NBP.
      • 2: CommentAuthorYoo_Gas
      • CommentTime6 Jul 2018 07:07

Jest! MAM!

Ziejące czarną otchłanią puste miejsce zostało uzupełnione dzięki uprzejmości kolegi drygol. Wiszę Ci mega bronka za to!

Jeszcze raz serdeczne dzięki Stary smile.

Niech Atari będzie z Tobą !!! smile

Temat do zamknięcia.
      • 3: CommentAuthordrygol
      • CommentTime6 Jul 2018 18:07

No problemo :)
      • 4:

CommentAuthorKaz
      • CommentTime17 Jul 2018 14:07

Jakby co, to mam klawiaturę od 800XL. Ona jest dla Gwintera z Krakowa, ale z tego co wiem, Gwinter będzie potrzebował tylko niektórych klawiszy do swoich kompów, więc można do niego uderzać, gdybyście mieli jakieś braki w swoich, nie kolidujące z jego brakami :)
    1.  
      Być może będę miał całą obudowę i klawiaturę do 800XL - idzie do mnie właśnie paka z UK z dawcą chipów pod 1088XEL, obudowy i klawiszy nie będę potrzebował.