Mam na sprzedaż/wymianę(preferowana - Warszawa) nowe joysticki (zostało 0 sztuk) QuickShot Apache 1. Są na gumach, żona nie będzie słyszała, że grasz :D. Joye nie są jeszcze przetestowane, test robiony tylko i wyłącznie na prośbę przyszłego właściciela.
Na co chciałbym wymienić? - Jeden joy na 4-5 kartridży WB (brązowych, foto niżej) w zależności od stanu obudowy. Carty nie muszą działać, zależy mi na obudowie w dobrym stanie (z blokadą, starsze bez blokady mnie nie interesują). - Jeden joy na 3 kartridże szare, karbowane XEGS (niepożółkłe). - Jeśli ktoś chce po prostu kupić to jedna sztunia joya kosztuje XXXzł. - Ostatnia opcja to wymiana na kasety lub carty, których po prostu brakuje mi do kolekcji, np. "Jungle Hunt" w dobrym stanie wyceniam na 70zł.
Ktoś zainteresowany? Poproszę o mail na ccwrcltd (małpa) gmail.com W tytule nick z forum + dopisek "Apache zakup/wymiana".
Gdyby ktoś miał wątpliwości o jakie dokładnie carty chodzi, poniżej foto:
Foto zbiorcze 'manipulatorów drążkowych':
Foto mojego prywatnego egzemplarza z (już) rozwiniętym przewodem: 1.
2.
3.
4.
5.
6.
Wiem, że określenie 'nowe' w stosunku do ponad 30-letniego sprzętu to lekkie nadużycie, ale joye nie były jeszcze nigdy używane i z tego co wiem jestem posiadaczem ostatnich sztuk z hurtowni w Europie (no, nie licząc osób, które zakupiły kiedyś joye ode mnie i jeszcze ich nie rozpakowały :) ).