Ha ha! W powyższym poście dodałem załącznik w postaci obrazka z polskimi znakami w nazwie, i sami widzicie czym to się skończyło:
Pobieranie takiego obrazka też nie działa - ściąga się plik o rozmiarze 0 bajtów.
Poniżej 2. próba dodania załącznika z posta 1.:
Kolejny błąd z tym związany: gdy nie jestem zalogowany na forum, na głównej stronie w prawym górnym rogu zamiast ksywy widnieje formularz logowania. Jednak próba użycia go aby się zalogować kończy się fiaskiem - dostaję komunikat:
"Napotkano pewne problemy taka kombinacja loginu i hasła nie została odnaleziona."
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2"> Layout zbudowany na tabelach. Widać ktoś tu bardzo kocha retro, nie tylko związane z atari. To znaczy ja rozumiem ze ktos tą strone zrobil hobbystcznie kiedys tam, i nie wzial pewnie za to kasy. W sensie pewnie kiedy ta strona powstała to spełniała wszelkie standardy, ale to było bardzo dawno temu...
To znaczy to wszystko dziala. To pewnie jest temat na zupelnie inna dyskusje. Ja znam ludzi co uwazaja ze strony nie powiiny miec w ogole js. I to bardzo dobrych programistow - tylko ze backendowych.. ;) To znaczy ludzie pisza co uwazaja, dyskutuja , maja argumenty, tylko takie rzeczy nie dzialaja w praktyce, w sensie na rynku pracy, tam nikt z toba nie bedzie dyskutowal, po prostu Cie nie zatrudni. Tabele poszly pod topor wieki temu, teraz resztkami sil broni sie jquery.