Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
QTZ:
Wtedy przegapiłem Twoją prośbę, ale ponieważ wróciłem do tamtego wątku i znalazłem ją teraz postanowiłem tego rozwiązania poszukać - i myślę że chodziło o to: Tari-Talk.QTZ:
Generalnie ciekawy pomysł... użycie drugiego komputera jako JoyStick-a (z zapisem ruchów) - najoczywistsze pomysły czasami najbardziej zaskakują :) ST mogło robić również za turbo K.S.O. do Atari :) Hmm... a gdyby tak zapisywać sygnał turbo na cyfrowym nośniku w formie cyfrowej... :) Czyli tak jak tu, tylko z użyciem oprogramowania Turbo po stronie Małego Atari (jak przypuszczam niższa prędkość?).QTZ:
Ciężko powiedzieć, że Robbo.Solucja jest w tym przypadku inspiracją, to w zasadzie tylko program losujący tekst...QTZ:
zaprezentowali prawdziwe programy generujące teksty...QTZ:
jak wiadomo interface Turbo K.S.O. podłączany jest do drugiego portu joysticka i wykorzystuje sygnały LURP do odczytu i zapisu informacji, więc można zrobić urządzenie, które nie będzie konwertowało sygnału na sygnał do zapisu na taśmę (jak to robi interface turbo), a od razu zapisywało w formie cyfrowej, lub tak jak tu,QTZ:
Programu AFTER-a nie widziałem, nie ma go w załączonym archiwum i nie znalazłem go w necie.Od 1 do 12 z 12