Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Irata:
ech gdyby tak ktoś zrealizował moje pomysły na gry ,mielibyśmy najlepsze gry na 8Bit i oryginalne!!!Irata:
na szczęście ostatnio pojawiają się tytuły Gorgha które można kupić i doradzić ,załapać się na testy itp , współtworzyć ,a nie było takKaz:
I jak Wam się podoba nowa wersja The Last V8? Dodatkowa grafika - tytułowa plus synteza mowy.IRATA4:
Dodatkowa grafika wstrzeliwuje się w stylistykę tamtych lat , ale widać że rysowana była terazAdam:
W efekcie pewnie jakieś 99% graczy nie dotarło do początku drugiego poziomu.Irata:
uważasz że KAŻDY ma w szufladzie projekty potencjalnych Hitów ??? No nie sądzę ,ja przerobiłem masę gier,w szkole średniej brałem udział w kilku projektach ze starszymi kolegami którzy robili różne projekty na zaliczenie ,ja dawałem pomysł i grafikę aż zostałem zaproszony przez Dziekana jako współtwórca tychże projektów.Irata:
więc gdzie są te pomysły na dobre gry?Irata:
ja też pisałem że nowe tytuły sąIrata:
PS.O Deszczownika też była swego czasu wojna i z tego co słyszałem to jednak pomysł Piotrka .M był najważniejszy no i na szczęście jest gdzie być powinien , ale co się ztało z Krisem który kodował z początku te grę ??? chyba zabrakło miejsca na podium ;)Irata:
Szkoda że o TorTurze Wodnej wzmianki na UBU Labie nie było ;),w końcu zwyciężyła :-)Irata:
To to inna gra niż ta Krisa ?Irata:
nie mam siły odpisywać , masz złe wyobrażenia,Kaz:
Ach, teraz rozumiem. Tylko Ty jedyny na świecie masz dobre pomysły na gry, bo w szkole brałeś udział w projektach starszych kolegów... :D :D: :DIRATA4:
Za cienki jesteś w uszach by mi dopiec takimi tekstami .Od 1 do 49 z 49