Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
TeDeC:
Dzięki Kaz za Twoją pracę! i za reklamowanie książki;)RTG:
Ogólnie, jeżeli marketing książki ogranicza się do wątku na forumOswald:
Wczorajsze wydarzenie, krakowska premiera książki autorstwa Piotra Mareckiego i Tomasza TDC Cieślewicza pt. "Oni migają tymi kolorami w sposób profesjonalny", to doskonały powrót do przeszłości, tej której nie miałem okazji przeżyć jak i tej którą obserwowałem osobiście. Ciężko było się skupić na obsłudze najlepszego komputera jaki kiedykolwiek wyprodukowano, starając się grać w Hansa Klossa, gdzie twórca Dariusz Żołna ze sceny opowiadał o procesie tworzenia i jednocześnie słuchać opowieści TDCa czy KAZa, którzy wtedy byli w samym centrum wydarzeń, tworzyli tą historię. Priorytetem był jednak odsłuch. Spotkań z takimi ludźmi życzę każdemu! Książkę polecam wszystkim, jak się interesuje to przypadnie do gustu, jak nie? to może się zainteresuje. Jakby kto pytał co jest narysowane na jednej ze stron to już tłumaczę, koncept nowej gry, symulator Atari Pandy, autorstwa TDCaRTG:
w takich spotkaniach. Pewnie jest sporo takich, którzy by kupili książkę ale nie jeżdżą na zloty lub nie kupują Pixela i być może na fora też zbyt często nie zaglądają.drakon:
Z racji zainteresowań autora nie spodziewałem się czegoś, co wykracza poza tematy ataroweduncan:
W książce TDC wspomniał że spolszczył swoją ukochaną grę z lat 80-tych The Last Starfighter. Czy ktoś ma tą wersję? Tomku, możesz udostępnić?nosty:
Chcę tylko powiedzieć, że wbrew temu co napisał TDC, nigdy nie sprzedałem swojej skromnej kolekcji softu i sprzętu Atari ;Pduncan:
@tdc Może być i ta druga wersja, jak znajdziesz możesz nad nią trochę popracować w wolnym czasietdc:
@duncan - ok, ale nie teraz;) Wybacz;)Dracon:
(...) 1 szt. O.M.T.K.W.S.P. pójdzie do Biblioteki Narodowej jako "egzemplarz obowiązkowy". :)))