Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Konrad:
Doszły do mnie ostatnio słuchy, że niejaki "recedent" robi siarę u Was na forum tudzież w komentarzach pod artykułami. Chciałbym z tego miejsca kategorycznie stwierdzić, że ta osoba nie ma ze mną - członkiem redakcji Polskiego Portalu Amigowego - nic wspólnego. Nigdy nie wchodziłem na Atari Online i nie mam żadnych powodów, żeby trollować tu w komentarzach. (...) Niestety, nie pierwszy raz w życiu ktoś próbuje się pode mnie podszyć żeby narobić mi kłopotów. (...) Napisałem do Was bo po prostu musiałem napisać - jako tzw. "damage control". Wiem, że ta informacja nie dotarła do wszystkich, którzy pewnie się "na mnie" wkurzali przy okazji prowokujących wypowiedzi jakiegoś gówniarza, ale nie mogłem tego tak zostawić.Kaz:
Dodam tu jeszcze inną historię. W 2018 roku na Pixel Heaven przysiadł się do mnie pewien podchmielony jegomość, którego pod wpływem procentów zebrało na "zwierzenia". Przyznał się, że czasem komentuje u nas, mimo, że jest amigowcem. Ale że ma nasze tematy tak naprawdę w dupie, to właściwie komentuje tylko chamsko, właśnie dlatego, że "lubi podkręcać atmosferę" oraz "ma taki charakter".xxl:
najpierw sprawdzilbym czy faktycznie sie "podszywa" czyli daje do zrozumienia ze jest innm kolesiem. jesli nie... to sorka ale to by bylo anty zyciowo i antyzdroworozsadkowo ograniczac komus wbor ksywki na forum.Od 1 do 26 z 26