Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zelgadis:
sam sie na razie pobawieGGJ:
As of Wed, 19 Jan 2022 23:26:56 GMT/UTC there are 12887 jammers registered in 678 jam sites located in 100* countries participating in GGJ 2022.Kaz:
A przy okazji, kolega AtariFan polemizuje ze Zbytim na temat szybkości Action!TeDeC:
czekam na ukończenie Twojej gry (...)zbyti 3 dni temu:
@tdc idę o zakład, że na pewnym etapie znałem Action! lepiej od Ciebie, ale chętnie go (zakład) przegram bo już mi się tego udowadniać nie chce.tdc:
niezły z Ciebie aparat... myślałem że na hejcie rozproszonym po losowych stronkach internetowych poprzestaniesz (u Commodore'owców nawet nie wiedzieli co to Action z "!" a samo Action kojarzy im się z zupełnie innym produktem). Siara jak trzeba.tdc:
Dwa razy wyciągałem do Ciebie rękę, zaraz jak opuściłeś bez słowa ten warsztat oraz to forum. Powiedziałem abyś wracał, że z pewnością się da wszystko załagodzić ze wszystkimi. Ty powiedziałeś że to niemożliwe (a jednak okazało się po ponad roku (dwóch?) możliwe???).tdc:
Drugi raz teraz napisałem do Ciebie i zaproponowałem pomoc przy kodzie gry, wychodząc z założenia, że hejter-hejterem ale tworzenie gier łagodzi obyczaje i że może coś z tego będzie.tdc:
Jesteś bardzo agresywny, obleśny i nie wiem dlaczego ustosunkowany przeciw mnie osobiście. Dla mnie chore.tdc:
Tu obecnym dodam, że nie wiem dlaczego - gdy Zbyti opuścił AOL - tak się na mnie zacietrzewił bo ja z jego odejściem nie miałem nic wspólnego, byłem zaskoczony że znikł z warsztatu (byłem zajęty organizacją warsztatu i nie byłem świadom tego co się dzieje na forum i z samą stronką AOL). Potem personalnie atakował mnie u commodore'owców i na innych stronkach, czyli wtedy kiedy nie mieliśmy ze sobą kontaktu - coś się wydarzyło...tdc:
Budzisz we mnie odrazę... jak rasowy hejter.