Wkrótce, 18 maja 2020 roku o 20:00, kolejne spotkanie z grami. W naszej serii "U nas wszystko gra!" miłośnicy danej gry grają w nią, a pozostali mogą na zoomie kibicować, komentować, dopytywać, dyskutować albo sami podjąć grę. Tym razem w odcinku numer 6 kolega Hubowski będzie grał w gry na innych niż Atari konsolach. Tytuły: "Shinobi" na Sega Master System, "The Revenge of Shinobi" na Sega Mega Drive, "Sensible Soccer World Champions" na Sega Mega Drive, "Sensible Soccer" na Sega Master System.
Wznawiamy serię "U nas wszystko gra!" czyli pykanie w gierkę na żywo. Na zoomie pojawi się w najbliższą niedzielę o godzinie 19:00 kolega TDC, który zagra na Atari ST w "Mega-lo-mania". Przewidywany czas rozgrywki: 3h.
W zeszłym tygodniu doszliśmy do 2 epoki, mamy do dyspozycji 158 ludzi. Ponieważ to gra o ewolucji, to jeszcze nie wiemy co nas czeka nowego w 2 epoce!;) Sprawdzimy dziś o 15:00!
Prosze uprzejmie - Misza wyrenderował film, ja ekran tytułowy. Jutro o 20:00 poleci druga część. Tak więc z czystą głową możesz planować trzeci odcinek na niedzielę. Już jest zapowiedź na 18:00 w kalendarzu, ale miałeś jeszcze ostatniecznie tą godzinę potwierdzić.
Mam taką propozycję, aby w niedzielę np. o godz. 15 zrobić specjalny odcinek Mega lo Manii. Będzie to odcinek, w którym nie będę grał dalej, ale rozegram do końca obecną wyspę (widoczną na powyższym screenie). Wyspa duża, jest co robić;) Więc jak ktoś nie może tak wcześnie to nic nie straci, a następną epokę zrobimy sobie za tydzień czyli 12 XII 2020.
Natomiast przypomnę, że w tę niedzielę o godz. 18:00 rusza nowa gra czyli Doungeon Master. Będziemy mieli teraz aż dwie gry rozgrywane z Atari ST!;)
Za kilkadziesiąt minut zaczynamy 1 odcinek "U nas wszystko gra!", a o godz. 18:00 2 odcinek - premierowy nowego cyklu - tym razem klasyka RPG! od której się wszystko zaczęło!;)
Ja ze swojej strony zapraszam jutro na g. 20:00 na kolejny odcinek Mega lo Manii;) Może uda się nam dojść do kolejnej epoki!;)
Tak jak w obecnej epoce nowe technologie wprowadziły duże zmiany, tak w kolejnej epoce pojawią się niezwykle wydajne i praktyczne technologie, które ponownie usprawnią wszystko to co obecnie mamy do dyspozycji;)