Tak obiecałem, że teraz będziecie mogli podjąć decyzję, czy przerywamy obecne granie w Mega lo Manię? Dajcie znać co o tym sądzicie!;)
Jeśli przerwiemy to jeszcze coś Wam o Mega lo Manii opowiem oraz porównamy sobie wersje z różnych platform - co zapowiedziałem w pierwszych odcinkach itp.
Jeśli nie przerwiemy to wtedy powyższe porównania przesuną się w czasie jeszcze o jakieś kilka tygodni.
@TDC niespodziankę niestety chochliki na stole montażowym wycięły, ale "ci co byli to wiedzą", a jak nie byli - niech żałują. Ale wygląda, że TDC zanęca przed kolejną odsłoną warsztatów programowania ATARI (przy okazji w Action!). Marketing +1000.
Dodałeś do kalendarza?? Co za pech, przez tyle miesięcy jak nie zadzwoniłem to nie dodawałeś do kalendarza, a jak teraz nie zadzwoniłem to ten jeden raz dodałeś?;))
To nie pech Tomku, tylko takie są zasady działania (proste):
- jeśli dajesz znać, że wystąpisz, to dodaję do kalendarza. - jeśli dajesz znać, że nie wystąpisz, to usuwam. - jeśli nie dajesz znać w ogóle - to nie podejmuję żadnej akcji :)
Zapraszamy na dziś na godzinę 20:00 odbędzie się ostatnie spotkanie dotyczące Mega lo Manii - tym razem porównamy sobie różne wersje tej gry (tylko te osiągalne).
Będzie baaardzo ciekawie!;)
Która wersja jest najfajniejsza Waszym zdaniem? Wybór nie jest prosty!;)
Jakby ktoś chciał popatrzeć, jak Xorcerer gra w "Dungeon Master" na Atari ST to zapraszam na zooma, właśnie zaczął sobie niezobowiązująco grać, ale nie ma to jak granie pasjonata:
Dla porządku dorzucam tu filmik z kolejnego odcinka "U nas wszystko gra!" czyli starcie Romka z "Populous". Romek zapowiedział też, że następnym razem przyjrzymy się "Populous II" i "Ultima III" (czwórkę "przerobiliśmy" wcześniej). Film nagrywał i montował Misza.