Voy - a może jednak by zostawić w bazie, tylko opisać, że nieprawidłowa? Chodzi o to, że jak ktoś w przyszłości znajdzie gdzieś w necie taką uszkodzoną wersję i porówna ją z naszą bazą, to może stwierdzić, że to jakaś inna, nowa - i nam podesłać, a my zamieścimy :D. A jak będzie można porównać kody CRC, że to ten sam plik, to nie będzie już chęci, ani możliwości, nawet przypadkowej, dodania tego pliku, bo już go będziemy mieli. I to opisanego jako niewłaściwy.
Super, to się cieszę. Wypełniam ankietę, tylko potrzebuję info, z dokładnością do tygodnia, kiedy można się spodziewać odbioru zamówienia od momentu wpłaty, ponieważ od tego zależy z którego paczkomatu mógłbym skorzystać.
@sun, ankietka jest formą zamówienia. Tam podasz szczegóły potrzebne w celu przetwarzania transakcji. Niestety, właśnie obudowy mi się skończyły, muszę skoczyć do piekarza.
@jhusak,@KaZ: zasadniczo staram się czytać wszystko ze zrozumieniem i pierwsze co to wypełniłem ankietę, z której to przy okazji pozyskałem nr konta w celu przesłania biletów NBP w formie impulsów elektrycznych, które to impulsy powinny powiększyć stan rachunku Kuby o stosowną kwotę. uff... ;)
@sun, weź pod uwagę, że ja czy Kaz mamy do czynienia z dużą ilością osób. Wcześniej czy później w takim przypadku przychodzi podejście, że lepiej wyjaśnić coś za bardzo, niż zbyt mało :) Zawsze znajdzie się ktoś zakręcony, niewyspany czy inaczej rozkojarzony :) Więc nie miej nam tego za złe, że tak dokładnie tłumaczymy co i jak :)
Kuba, mea culpa, w jakiś dziwny sposób nie dojrzałem danych do wpłaty. Kaska właśnie poszła do Ciebie, jeszcze raz przepraszam za zwłokę, dziękuję i pozdrawiam. Emu