Niestety teraz tylko online, no ale nie ma innego wyjścia... Szkoda w sumie, że nie zostali przy pierwotnym drugim terminie, czyli sam początek października, to chyba była jedyna data, kiedy taka impreza mogła się jeszcze odbyć?
Przygotowałem sobie prosty projekt koszulki "Karateka", żeby mi Jordan podpisał, zobaczymy czy się uda go złapać :). Chciałem też udostępnić innym możliwość druku, niestety, firma która dostała zlecenie ich druku już w zeszłym tygodniu, dostarczy je dopiero jutro, więc nie miałem okazji upewnić się, że wyszły dobrze. A nie będę udostępniał czegoś, co może wyjść słabo. Ryzyko podjęło kilka osób z którymi miałem akurat kontakt tel., więc szkoda, że tak się opóźnili.
Projekt koszulki Rewelacja - najlepsza jaką widziałem od lat. ps. Zachowajcie czujność - tam może być kilku commodorowców a im jak powszechnie wiadomo ufać nie można :) Pozdrawiam serdecznie
Marzy mi się eleganckie, fizyczne wydanie "Prince of Persia" na małe Atari, w pudełku z instrukcją. Na oficjalną edycję nie ma jednak szans, bo prawa do tytułu ma Ubisoft.
Perfekcyjnie wykonane, "bootlegowe" cartridge z grami na Atari można zamówić na olx. Niestety, sprzedający nie lubi i nie oferuje pasujących pudełek.
Żałuję. Pan Mechner okazał się tak sympatycznym gościem, że mogłby dać się namówić na podpisanie "pirata". Byłaby super pamiątka <cry>