Sprzedam całą moją kolekcję sprzętu Atari. Komputery, konsole ok. 20 sztuk, karty 2600/7800 ok. 300 szt. Tylko w dobre ręce, dla kolekcjonera. W ciągu miesiąca zrobię całe zestawienie z kwotami jakie zapłaciłem. Nie chcę sprzedawać na części. Odbiór najlepiej osobisty w Sosnowcu. Mam jeszcze sprzęt: Nintendo nes, sens, wii, 2ds, 3ds, 64, wii u, switch, Dreeamcast, Colecoviosion (dużo cartów) , Sinclair spectrum, spectrum +, zx81, oraz Commodore c16, c64. Ale chyba nie znajdzie się maniak w PL który kupi to wszystko :-)
Trzeba kupić dosłownie wszystko? Mnie by interesowało wszystko co dotyczy Atari czyli komputery, konsole, wszystkie joysticki i gry Zainteresowany byłbym także niektórymi innymi np. ZX Spectrum np. Zx81, zx Spectrum+ oraz Commodore c16 Zresztą wszystko jest kwestią ceny Na pewno nie interesują mnie Nesy,snesy, n64, Wiiu, Dreamcasty, 3dsy, Switche i inne bardziej nowożytne wynalazki Przydałoby się kompletne zestawienie i kwoty jakich oczekujesz
Nie chcę na tym zarobić. Chcę odzyskać to co zapłaciłem za ten sprzęt. Za karty do Atari 2600 płaciłem po 10 zł, po 20 zł a za niektóre z pudełkami i instrukcjami 50 - 100 zł. Część białych kartów kosztowała powyżej 100 zł.
Tak jak pisałem w pierwszym komentarzu co mnie interesuje Jestem w stanie kupić naprawdę dużo, kwestia co i za ile. Interesują mnie głównie rzeczy stare, "nowożytne" w stylu sio2sd, nowszych konsol i gier już mniej. Czyli raczej lata 80 i wcześniejsze Kupię wszelkie komputery Atari i osprzęt do nich czyli magnetofony, stacje dysków itp (z wyłączeniem drukarek) również niektóre ZX Spectrum czy Commodore, wszelkie joysticki działające z Atari, konsole Atari 2600/5200/7800 i gry do nich też jak najbardziej, może z wyłączeniem tych gier po stówie No i premierową Laurę też wezmę ;)
Reasumując rób zdjęcia, spis szczegółowy, cennik i dawaj na maila ja jestem gotowy :)
Sprzedam Laure -5000zł Polskich pięniążków pierwsze wydanie,niewłączana(mogę sprawdzić na życzenie),ale otwierana by docenić kunszt pakunku,dodam że gra jakiś czas leżała u Kuby Husaka co czyni ją naprawdę wyjątkową , przeniknęła dobrą energią... Kuba potwierdzi jakby co :D.
@Zoltar74 Wszystkiego raczej nie, napisałem Ci co mnie interesuje Oczywiście że odbiorę osobiście trochę nie wyobrażam sobie by mogło być inaczej Tel. Publicznie raczej wolę nie podawać, masz maila możesz pisać. Posegreguj wycenę zaczynając od komputerów i konsol w komplecie z zasilaczem tak jak były sprzedawane oryginalnie, potem akcesoria do nich co tam masz, potem joysticki i na końcu gry i drobnicę. Masz czas, nie gonię, jak już zrobisz spis z cenami i jakieś zdjęcia to wysyłaj na meila
Oczywiście zaznaczam że interesuje mnie tylko sprawny sprzęt ale to chyba dla kolekcjonera jest jasne ;)
Cześć. Mnie interesują inne konsole, skoro na Atari jest już kliku chętnych. Jestem kolekcjonerem, nic z tego co do tej pory do mnie trafiło nie zostało sprzedane, stoi sobie zadbane na półce, cieszy oczy a czasem serce :)