Jako użytkownik pierwszego Bum Boxa wnioskuję, że planowany nowy ma być samodzielny, tzn. nie wymagać urządzenia na BT serwującego CAS-y (telefon czy PC), skoro posiada slot na SD, wyświetlacz i przyciski. Takie normalowo-turbowe SIO2CAS i w świetle powyższego wyjaśnienia Zaxona, ładowanie po BT, stanowiące funkcjonalność pierwszego BumBoxa, będzie przypuszczalnie opcjonalne w nowym.
@Zaxon Jeśli można coś zapostulować, to może żeby kabelek joysticka dla KSO Turbo 2000 był odłączalny od nowego BumBoxa (na jakąś wtyczkę). Po prostu żeby bawiąc się normalem/Blizzardem/Turbo 2000F, nie walał się ten dodatkowy kabel na biurku, a podłączało się go do urządzenia tylko w przypadku chęci skorzystania z KSO.
Ciekawy jestem jakie pliki będzie można wrzucić czy tylko cas, czy może mp3 i wav? I czy będzie jakaś nawigacja pomiędzy katalogami (coś takiego jak w Sio2SD).
Zaxon na AA w wątku Sebana wrzuciłem ostatnio 3 kasety w AST/ATT jako pliki cas. Również loadery. Mogę jutro dorzucić kilka w UM. Turgenem przerobisz je do plików wav.