Witajcie chłopaki i dziewczyny :) Przed chwilą udało mi się zalogować (po latach, z konieczności) na AtariArea - nie wypadało nie wejść także tu,do Was - i pozdrowić także tych, co tam nie chadzają ;)
Jakieś trendy w świecie atarowskim mnie minęły? :)
Hej Chłopaki :) @Pirx: jak się nic nie zmieniło, to chyba se pójdę :D @TeDeC, kopę lat - zastanawiam się, jak Twoje prelekcje w czasach Covidu :) @Kuba: Paaanie, u mnie to tylko filmy klasy "A" xD
No łaaadnie żeś się Pan przedstawił... milionon słuchaczy. :P
===
Dla przykładu o innej ksywce i kojarzeniu:
- DRACON - ja, kojarzony z grafiką i pikselowaniem (głównie joystickiem) w zamierzchłych czasach, choć już po "protoscenie". Z Pomorza.
- DRACON__ (podkreślnik vel parapet) - młodszy ode mnie, uczestnik zlotów, kierowca i okazjonalny muzyk. Ze Śląska.
- DRACO (vel KMK) - Konrad Kokoszkiewicz, znany programista, starszy ode mnie, autor emulca ZX-a dla wypasionych atarynek i wielbiciel SpartaDOS-u. Z Warszawy.
- DRAKON - muzyk, rzadko kojarzony na ataroscenie. Wiek i lokacja nieznana.
===
Cytując z piosenki DeMono "Czy to takie trudne?". :O Jak widać da się odróżnić człowieka. :>
Mogę jedynie powiedzieć, że dawno,dawno temu SSAwKa #4 mi się udała, no i że jakimś cudem jestem założycielem strony #atarionline.pl na Facebooku (parę wpisów tam popełniłem, a potem rządzenie na niej oddałem właściwym osobom).